Skip to content

Pop Up Galerie Nederweert organiseert enkele workshops

Redactie
22 september 2020 | 13:55

Advertentie

In de Week tegen Eenzaamheid organiseert Pop Up Galerie Nederweert enkele workshops. Deze zijn op 2, 3 en 5 oktober in Pop Up Galerie Nederweert. Op zondag 4 oktober is er live muziek in de galerie. Alle workshops zijn toegankelijk voor iedereen die interesse heeft

Workshop

Iedere workshop duurt ca. anderhalf uur. Voor iedere workshop vragen ze een bijdrage van 5 euro p.p. Dit is incl. consumpties. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 september 2020. Max. 15 personen per groep.

Vrijdag 2 oktober
Anneke Heijmans / workshop rozen en vogeltjes maken van klei / aanvang 13.30 uur. Met zelfdrogende klei kunnen leuke dingen worden gemaakt. In deze workshop toont Anneke Heijmans hoe u zelf rozen en vogels maakt die u direct mee naar huis kunt nemen.

Zaterdag 3 oktober
Jan van Riet / workshop Compositie / aanvang 13.30 uur
Compositie is niet iets zweverigs of moeilijks. Het is eigenlijk niet meer dan zoeken naar evenwicht. Dat kun je zelf dagelijks ervaren met bijvoorbeeld het dekken van de tafel. Of bij het bloemschikken. Het kan slordig, maar het kan ook met aandacht. Natuurlijk zijn er regels voor, maar in deze workshop vergeten we die. Iedereen heeft een gevoel voor compositie. Wat een goede of slechte compositie is, bepaal je zelf. Er kunnen dus geen fouten gemaakt worden. Het zal voornamelijk een ludieke en vrolijke workshop worden, niet hoogdravend of ingewikkeld. Na een korte uiteenzetting, mag ieder zelf schuiven met beeldelementen om zo een voor hem of haar geschikte compositie te maken. Daarna kan iedereen helemaal vrij een kunstwerk maken. We gebruiken geen verf of lijm, dus niemand hoeft bang te zijn voor vieze handen of vieze kleren. De opzet is te ervaren dat iedereen zich met heel weinig middelen thuis op een speelse wijze kan bezighouden.

Zondag 4 oktober
Koopzondag / galerie en art shop geopend van 13.00 – 17.00 uur
Live muziek in het kader van de Singersong Wandeltocht.

Maandag 5 oktober
Francoise Creemers / bloemen strijken / aanvang 13.30 uur
Bloemen strijken klinkt natuurlijk vreemd, maar het gebeurt echt met een strijkijzer. Je kunt er prachtige dingen mee maken én helemaal trendy. Maak bijvoorbeeld je eigen kaartjes en boekenlegger. De gestreken bloemetjes staan ook super leuk in een fotolijstje. Deze vernieuwende workshop wordt gegeven door Francoise Creemers.

Aanmelden kan via
In de Pop Up Galerie tijdens de openingsuren, popupgalerienederweert@spark-le.nl of bij Bloemstyling ’t Roosje  0654901355

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie