Skip to content

Meest nauwkeurige oogmeting | We halen eruit wat erin zit

Redactie
23 september 2020 | 15:00

Advertentie

De nauwkeurigste oogmeting door een vakkundige opticien én premium brillenglazen; de nieuwste uitvinding van Essilor staat garant voor haarscherp zicht. Hierbij hebben ze bij het over AVA (Advanced Vision Accuracy) technologie. Dankzij deze geavanceerde manier van meten kunnen ze bij Jan Brinkmans Opticien in Nederweert jouw ogen de precisie geven die ze verdienen. Dat is pas maatwerk. “Wij leggen je graag uit hoe deze manier van oogmeten in elkaar steekt” aldus Hans Brinkmans.

Oogmeting

Sinds kort zijn ze in het bezit van het nieuwe revolutionair oogmeetapparaat: de Vision-R 800 van Essilor. Dankzij deze nieuwe, zeer nauwkeurige manier, zijn ze in staat jouw ogen tot op 0,01 Dioptrie te meten. Afronden behoort tot het verleden met als resultaat het allerbeste zicht. Dat is een revolutionaire ontwikkeling in scherp zien.

De nieuwe en geavanceerde meetgegevens worden geïntegreerd in de lenscalculatie zodat niet alleen de meting is verbeterd, maar ook de brillenglazen waar je doorheen gaat kijken. AVA is beschikbaar voor zowel Eyezen enkelvoudige brillenglazen als een Varilux multifocale bril. Een zonnebril op sterkte is uiteraard ook mogelijk. “Wist je overigens dat 95% van de mensen behoefte heeft aan een preciezere oogmeting? Wij onderscheiden ons door te investeren in dergelijke innovaties die resulteren in een nóg betere oogzorg en betere kijkoplossingen voor je“, aldus Hans.

Een bijkomend voordeel van deze nieuwe manier van meten is dat het apparaat ze in staat stelt om jew ogen op de gepaste 1,5 meter afstand te kunnen meten. Dus geen zorgen, je kunt veilig bij ze langskomen voor een oogmeting!

Om je zo goed mogelijk te blijven helpen houden ze ook 1,5 meter afstand en werken ze volgens de regels van het RIVM voor opticiens. Maak nu een afspraak bij Jan Brinkmans Opticien in Nederweert voor een revolutionaire oogmeting en ervaar het verschil!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie