Skip to content

Topsport CircusGala in Weert

Redactie
16 mei 2013 | 11:23

Advertentie

Topsport CircusGala in WeertOp zaterdag 9 november 2013 vindt het eerste Topsport CircusGala Weert plaats. Het gala wordt georganiseerd op een bijzondere locatie: het circuspaviljoen van Circus Herman Renz, die dan zijn tenten heeft opgeslagen in Weert.

Topsport CircusGala voor
BSW Basketball en VW Weert Volleybal

De opzet van de avond is om extra opbrengsten te genereren voor het heren-topsportteam van BSW Basketball en het dames-topsportteam van VC Weert Volleybal. De circustent van Herman Renz wordt omgebouwd tot een sfeervol restaurant met mooi gedekte tafels rondom de piste. Van daaruit kunnen de gasten genieten van wervelende acts uit de show Viva Niño afgewisseld met een culinair diner verzorgd door F&P Catering i.s.m. Events Unlimited BV. Niet alleen circusartiesten zijn te bewonderen in de piste: diverse sporters van beide teams zullen hun circustalent tonen. Na de show en het diner is er gelegenheid tot dansen tijdens een afterparty met een verrassende slotact.

Gedurende de avond zal een veilingmeester een veiling leiden met verrassende items. De meeropbrengst van de avond wordt tijdens het Topsport CircusGala bekend gemaakt en komt ten goede aan de twee topsportorganisaties, die het geld hard nodig hebben om mee te blijven draaien in de landelijke top. Beide teams hebben een lange traditie in de eredivisie met wisselende successen. Maar beiden kennen ook het duwen en trekken om elk jaar weer een sluitende begroting te krijgen. In het Nederlandse sportlandschap zijn het ‘kleine’ sporten, die niet kunnen tippen aan de grote geldstroom die gemeengoed is bij eredivisie voetbal. Creativiteit is nodig om, naast de geldstroom die door sponsoren en business partners wordt gegenereerd, extra middelen aan te trekken.

Kaarten zijn te reserveren via de website: www.topsportcircusgala.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie