Skip to content

Resultaat Week van de Goede Doelen Leveroy

Redactie
9 oktober 2020 | 16:51

Advertentie

Zoals je van de mensen van de Week van de Goede Doelen Leveroy gewend bent, ontvang je een overzicht van de door jou gedoneerde gelden aan de landelijke goede doelen waarvoor in Leveroy wordt gecollecteerd. In het overzicht zijn opgenomen: de contant ontvangen bedragen alsmede de bedragen die via de bank zijn ontvangen. De niet per doel geoormerkte ontvangen gelden hebben zij onder alle fondsen, verdeeld naar rato van de wél geoormerkte gelden per goed doel.

Week van de Goede Doelen Leveroy

Dit resultaat is opnieuw te danken aan alle gulle gevers en de inzet van veel vrijwilligers uit Leveroy. De week van de goede doelen staat volledig los van acties van de plaatselijke verenigingen. De Week van de Goede Doelen Leveroy zal zorg voor dragen dat de donaties worden overgemaakt op het moment dat voor het betreffende goede doel de landelijke actie loopt. Tot zo lang staan de gelden op de rekening van de Gemeenschapsraad Leveroy.

Door de corona-crisis zouden de acties van veel fondsen al eerder zijn gehouden. Voor die fondsen zullen wij de gelden zeer binnenkort overmaken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00
Politieauto-politie-stock 2024
Laat je niet neppen, wees alert
27 september 2024 | 13:56
Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00

Advertentie