Skip to content

Krachten bundelen voor effectief coronabeleid ondernemers!

Redactie
21 oktober 2020 | 10:10

Advertentie

Hoe kunnen we ondernemers in Limburg het beste helpen met Corona vraagstukken? Dat is de centrale vraag in een brede inventarisatie onder ondernemers die op 19 oktober van gestart is gegaan.

Krachten bundelen

Het is een gezamenlijk initiatief van de organisaties Keyport, ESZL, MKB Limburg, LWV, LLTB en Crossroads Limburg. Aan de hand van een snelle scan willen ze niet alleen actueel inzicht in de impact van de coronacrisis. Maar vooral ook achterhalen welke kansen ondernemers zien en hoe zij ze daarin kunnen ondersteunen.

Keyport Programmamanager Ton Hagelstein legt uit: “De vragenlijst staat al online. Alle ondernemers worden uitgenodigd om mee te doen. De uitkomst van de scan wordt straks ook gedeeld met beleidsmakers en bestuurders. Zodat zij sneller maatregelen kunnen nemen waar nodig. En hun beleid kunnen afstemmen op de kansen die er liggen.

Ook in tijden van crisis, moet je vooruit blijven kijken. Kansen zijn er altijd. Een andere markt, een nieuwe samenwerkingspartner? Of deze tijd gebruiken om werk te maken van je circulaire ambities? “Vandaar dit initiatief en de uitnodiging om vooral mee te doen. Want als wij, als netwerk- en belangenorganisaties, weten met welke kansen een ondernemer aan de slag wil, kunnen wij nog gerichter ondersteunen. Met concrete info en advies. En met ons netwerk en financiële middelen.

Het plan is om de vragenlijst regelmatig te herhalen en de resultaten periodiek terug te koppelen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Zuyd lectoraat Innovatief Ondernemen dat ook het eerste onderzoek deed naar de impact van de coronacrisis in Limburg in maart 2020.

Link naar de vragenlijst: https://nl.surveymonkey.com/r/ZQ35GTZ.

Meer weten en meedoen met de scan? Kijk op www.limburginnoveert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie