Skip to content

Siem Thuis breidt uit

Redactie
13 november 2020 | 19:33

Advertentie

Zoals het er nu voorstaat, zullen de restaurants nog tot medio december gesloten blijven. Tijdens de eerste horeca lockdown heeft het team van Bi-j Siem in Nederweert het Siem Thuis concept in de markt gezet. Vanaf medio oktober, het begin van de tweede lockdown, hebben zij dit concept doorontwikkeld. 

Siem Thuis

Siem Thuis kent inmiddels drie pijlers, de vers bereide ‘Siem Afhaalgerechten’ op porselein borden geserveerd, de ‘Siem Winkelproducten’ vers uit eigen keuken en de ‘Siem Relatiegeschenken’, kerstpakketten en cadeaupakketten. Voor de winkel producten en de afhaalgerechten hebben zij het assortiment uitgebreid. 

In oktober heeft het team de ‘Siem Dinerdoos’ vervangen door de ‘Siem afhaalgerechten’. Vanaf het eerste weekend, voor veel van de trouwe gasten een schot in de roos. Je hoeft thuis niets meer te doen. Alle gerechten zijn ‘restaurantklaar’ op porseleinen borden bereid. Zelfs de warme gerechten worden warm en ‘eetklaar’ op warme borden(in alu-folie) aangeleverd in tempexboxen. 

Nu ze met dit concept vier weken verder zijn, is het tijd om de keuzemogelijkheden uit te breiden. Aan de hoofdgerechten vis hebben ze een zalm-  en scampigerecht toegevoegd. Voor de wildliefhebber is er een heerlijk gerecht met fazant.

De keuzemogelijkheden voor het desserts heeft team Siem aangevuld met een brownie dessert en pastel nata (Portugees dessert). De ‘Siem-beleving’ thuis op jouw tafel, veilig en vertrouwd! Smakelijk ‘saame’!  

In de Winkel van Siem kun je nu de kippenragout combineren met verse pasteitjes van bladerdeeg. Voor de stoofvleesgerechten hebben ze als aanvulling heerlijke rode kool op traditionele wijze bereid en in glazen potten(halve of hele liter) geweckt. Koel bewaard zeker 2 weken houdbaar! Op veler verzoek hebben zij traditionele Bolognaise saus in pot met lintpasta aan het assortiment toegevoegd.  Voor bij de koffie hebben ze heerlijke verse knapkoek.

Met het ruime aanbod kun je in jouw eigen vertrouwde omgeving, ‘saame’ van de smaak van Siem Thuis genieten. Het complete assortiment vind je op de website www.bi-jsiem.nl 

Je kunt dagelijks bestellen tot op de dag van afhalen tot 17.00uur. Van woensdag t/m zondag is de Winkel van Siem  van 17.00u tot 19.00u geopend voor het afhalen van jouw bestelling. Tijdens de openingstijden kun je ook gerust even binnenlopen voor de verse winkelproducten en unieke relatiegeschenken. Mondkapje niet vergeten!

Binnenkort informeren wij jou over de mogelijkheden voor een gezellige Kerst Thuis of Uit 2020.

Tot Siems! Team Siem

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie