Skip to content

Munttheater Kerstspecial op tweede kerstdag

Redactie
8 december 2020 | 16:49

Advertentie

Foto: Levision Media

In het Munttheater is de afgelopen weken in samenwerking met diverse lokale artiesten gewerkt aan een muzikale kerstproductie, die op tweede kerstdag wordt uitgezonden. Artiesten missen het optreden voor publiek, het team van het Munttheater mist het werken voor en achter de schermen bij voorstellingen. Vandaar dit kerstcadeau van theater en artiesten aan alle inwoners van de regio Weert, aan iedereen die de voorbije maanden zoveel geplande optredens en voorstellingen heeft moeten missen.

Munttheater Kerstspecial

Het programma wordt verzorgd door gevestigde artiesten en aanstormend talent: Erik Fikken, Jens Vossen & Anne-Brechtje Deelstra, Jos Verspagen, Klein Orkerst, Linda Smeets, Mark & Wilhelmien met Stef & Lieke Fonteijn, Ronald & Carien Moonen, Senna Sage, Ton Wolter en Turnback & The Blazing Babes. Zij brengen herinneringen terug, zingen bekende kerstnummers, zorgen voor meezingers en laten de toeschouwers zelfs swingen voor de tv.

De muzikale Kerstspecial wordt tweede kerstdag om 15.00 uur uitgezonden op Weert FM-TV, met een herhaling in de avond. Het programma is ook te zien via de websites en social media platforms van Weert de Gekste, MLA en op de website van het Munttheater via www.munttheater.nl/kerstspecial. Daar is de special ook altijd terug te kijken op een ander moment in de kerstvakantie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie