Skip to content

Boek ‘Mama is minister-president’ aangeboden aan scholen

13 maart 2021 | 17:00
Raadslid Kyll Bruijnaers overhandigt het eerste boek aan directeur Bart Smeets van basisschool De Zonnehof in Leveroy

Gemeenteraadslid Kyll Bruijnaers is bij de basisscholen in de gemeente Nederweert op bezoek geweest. Hij heeft hier de scholen het boek ‘Mama is minister-president’ aangeboden namens de raadsfractie van D66 Nederweert.

Mama is minister-president

Het is een leuk boek dat kinderen ook iets leert over politiek en democratie. Tussen de regels door wordt ook gespeeld met stereotype rolpatronen en laat het meisjes en jongens zien dat ook zij minister-president kunnen worden.” aldus Kyll Bruijnaers.

Afgelopen week zou de jaarlijkse Boekenweek plaatsvinden. Deze is echter verschoven naar de zomer als de (boek)winkels weer volledig open mogen. In plaats van de reguliere Boekenweek is het nu ‘een week vol boeken’ als soort voorwoord. De boeken zijn gekocht bij Bruna Nederweert. Raadslid Bruijnaers: “We roepen iedereen op om, indien mogelijk, bestellingen te plaatsen bij lokale ondernemers. Zij kunnen onze steun goed gebruiken.

Foto: Raadslid Kyll Bruijnaers overhandigt het eerste boek aan directeur Bart Smeets van basisschool De Zonnehof in Leveroy

Advertentie

1 Reactie

  1. Beste D66 , een boek aan de scholen in verkiezingstijd uitdelen is mooi maar Leveroy was meer gebaat bij het opheffen van de bouwstop zodat er weer huizen voor de senioren gebouwd hunnen worden !


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00
Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00

Advertentie