Skip to content

In gesprek met de fractievoorzitters van JAN, Nederweert Anders en D66 Nederweert (Video)

20 maart 2021 | 9:00

Nu dat de verkiezingen van de Tweede Kamer achter de rug zijn, is het een mooi moment om de (tussentijdse) balans op te maken van 3 jaar JAN/Nederweert Anders en D66 Nederweert in de coalitie van de gemeente Nederweert. Met Ruben Weekers als kritische tafelheer kijken de fractievoorzitters van de drie politieke partijen terug en vooruit aan de hand van 3 thema’s: leefbaarheid in de kernen, mobiliteit en duurzaamheid.

Advertentie

1 Reactie

  1. nou nou dat is nog eens proberen wat te maken van niks. ten eerste de fietsbrug bij Mac Donalds, deze is al door wethouder Mackus geregeld. en stond gepland voor vlak na de verkiezingen, echter deze coalitie heeft deze on hold gezet. en claimen dat dit een project van deze coalitie is. het verhaal over de gemeenschapshuizen is ook zo een vreemde, de bijdrage voor Ospel was geregeld, Nederweert eind zat in de eindfase, maar het door hun veroorzaakte faillissement van de Pinnenhof is maar net op tijd voorkomen. Dan vraag ik mij af wat hebben ze gedaan voor de ondernemers, in het verleden stond Nederweert altijd hoog in de lijst van ondernemersvriendelijke gemeentes. en nu is er nauwelijks nog energie, ondernemers die deelnemen in werkgroepen raken gefrustreerd van het onbegrip en gebrek aan kennis van de wethouder. met de aanpak van het Lambertushof wordt alleen maar gewacht, waarop : een toekomstige ondernemer die in het pand van Jan Linders moet komen, blijkbaar tellen de huidige ondernemers niet. kortom er wordt gesuggereerd dat er wat gebeurd maar gebrek aan kennis en inlevingsvermogen zorgt dat er niks uit de grond komt. kortom er wordt veel tijd besteed aan vertellen dat er ooit iets gaat gebeuren, maar helaas nog een jaar dan kan de kiezer deze ellende stoppen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie