Skip to content

Cadeauwinkeltje Bij Chris, ook online!

Redactie
2 april 2021 | 10:59

Advertentie

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor pasen, moeder-, vaderdag, een verjaardag of gewoon om iemand te verrassen? Bij Chris heeft diverse cadeautjes én voor ieder wat wils. Denk hierbij aan kaarten, sleutelhangers, hangbordjes, leuke teksten op bordjes, waxinelichtjes en andere decoratie voor in huis. En niet te vergeten sinds deze week zijn er weerberichten in het Doospels, Ni-jwieërts en o.a. limburgs.

Bij Chris

Vrienden van de Peel
Momenteel is het natuurlijk niet vanzelfsprekend om even in het winkeltje te komen kijken en te shoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waardoor je toch een cadeautje kan kopen bij ‘Bij Chris’. U kunt langslopen bij brasserie Vrienden van de Peel. In de serre van de brasserie staat een groot gedeelte van de collectie uitgestald, zodat jullie toch een kijkje kunnen nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen en te komen shoppen. Heb je iets gevonden dat je aanspreekt? Laat het weten en het ligt op het afgesproken tijdstip klaar voor u.

Webshop
En dan als laatste nog de online websiteshop in samenwerking nederweert24. Op de website kan je lekker veilig vanuit huis je gewenste cadeautjes bestellen. Veel producten zijn op de webshop te vinden met een foto, maar ook leuke acties. Hou verder ook zeker de Facebook/Instagram van Bij Chris in de gaten voor nieuwste producten. Heb je iets besteld? Dan kan je ervoor kiezen om deze op te halen bij de brasserie Vrienden van de Peel of om te laten bezorgen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie