Skip to content

Heel Nederweert Quizt op zaterdag 17 april

Redactie
7 april 2021 | 20:00

Advertentie

Zaterdag 17 april is het weer zover. Na vele verzoeken na de succesvolle vorige editie organiseert Eetcafé De Kleine Winst, in samenwerking met Nederweert24, een nieuwe online pubquiz – Heel Nederweert Quizt. Aanvang van de quiz is 20.00 uur.

Heel Nederweert Quizt

Online pubquiz
Centraal staan dit keer de Nederweerter ondernemers. “Dankzij deze ondernemers hebben we bijna 3x (!) zoveel prijzen dan de vorige keer. Alle reden dus om mee te doen!”, aldus een enthousiaste Paul van de Sande en Rick Stultiens.

Hapje en drankje
Voor slechts € 33,50 ontvang je een deelnamebewijs, warme en koude hapjes én vijf speciaalbieren. Het leuke is dat de deelnemers deze vijf bieren zelf mogen komen uitzoeken in de koeling van De Kleine Winst aan de Kerkstraat in Nederweert. Voor de liefhebbers van wijn is er uiteraard de mogelijkheid om in plaats van bier rode, witte of rose wijn uit te kiezen.

Prijzen
Ook bij deze editie zijn er weer heel veel prijzen te winnen. Een overzicht van de prijzen die nu al te winnen zijn: mini friteuse, diverse wekker radio’s, fles champagne, badjas ter waarde van 120 euro, bierpakket Lindeboom, diner voor 2 bij McDonald’s, fles wijn, waardebonnen van diverse ondernemers uit Nederweert, twee Duitse vleesschotels, tapas schaal voor twee personen, Fridays Unlimited voor twee personen, 1 uur gratis bowlen, twee vlaai bonnen, ijs bon, wenskaarten ter waarde van 100 euro, Bamigo sokken, onderhoudsbeurt fiets.

Opgeven
Deze te gekke avond wil je toch niet missen? Opgeven kan tot uiterlijk 15 april 19.00 uur. Mail je naam en welk pakket je wil naar info@eetcafedekleinewinst.nl.

Download de app
De vragen zullen worden aangeboden via Kahoot, dus download de app en speel thuis gezellig mee. Vanaf 20.00 uur zal de livestream op Nederweert24 te vinden zijn. Het is handig als je een laptop hebt om de livestream te volgen en daarnaast een telefoon om de quiz te maken. Als je de app niet kunt downloaden dan kun je ook via de website van Kahoot meespelen.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie