Skip to content

Nieuwe actie bij Pipo Camping

Redactie
28 mei 2021 | 13:09

Advertentie

Zie je het al voor je? Jij als ouder heerlijk genieten van een goed boek in de hangmat terwijl de kinderen zich uren vermaken in het bos en bij de dieren? Bij Pipowagen Camping Puur Genieten kan deze droom zomaar werkelijkheid worden.

Veel te beleven

Op deze kleinschalige camping is het gehele terrein omheind zodat de kinderen zelf op onderzoek uit kunnen gaan in het speelbos om hier van alles te ontdekken. Blote voetjespad, avonturenpad, muziek maken bij de muziekmuur, mens erger je niet spelen of heerlijk hutten bouwen in het bos. Ook is er een dierenweide met verschillende dieren als ezels, konijntjes, kippen, geitjes en een mini varkentje. De kinderen worden betrokken bij de verzorging en het voeren van de dieren.

Kampvuur
Er is een grote kampvuurplaats waar een gezellig kampvuurtje gestookt kan worden. Er kunnen broodjes gebakken worden en marshmallows geroosterd. Huur een kampvuurpakket en er kan popcorn gemaakt worden boven het vuur. Leuk voor de kinderen om te zien hoe de popcorn maïs veranderd in popcorn. Bij minder weer is er een overdekt tentje waar kinderen kunnen spelen met de houten blokken of tafeltennissen. Ook is er een paviljoen waar je lekker een spelletje kunt doen. Deze camping heeft er bewust voor gekozen om geen televisie in de pipowagens of gemeenschappelijke ruimte te zetten, zodat er genoten kan worden van de natuur en er ruimte is om uren te kletsen bij het kampvuur. Al met al, Puur Genieten!

Aanbieding
Heb je zin om in de zomer te komen kamperen met je tent, caravan of camper? De camping heeft op dit moment een mooie aanbieding voor campinggasten: Boek minimaal 7 overnachtingen en betaal er 6. Of boek 14 overnachtingen en betaal er 12! Gebruik bij de reservering de kortingscode: NEDERWEERT24 / MEIJEL24. Deze aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid en niet van toepassing om reeds gedane reserveringen. Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2021. Deze actie is uitsluitend te boeken door een mailtje te sturen naar info@pipowagencamping.nl. Kijk voor meer informatie over Pipowagen Camping Puur Genieten op de website: www.pipowagencamping.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie