Skip to content

Achtste Groepers huilen niet! De Musical…..

Redactie
31 mei 2021 | 15:00

Advertentie

Eindelijk kun je nu komen kijken naar deze mooie ontroerende (kinder) musical in de Pinnenhof in Nederweert op 17 juli 2021. Er zijn twee shows en wel om 15.00 uur en om 19.00 uur. Een groep kids uit weert en omgeving gaan je zeker ontroeren met deze voorstelling.

Achtste Groepers huilen niet

De musical leerlingen hebben lang mogen repeteren, ook tijdens de lockdown, maar nu mogen ze dan echt gaan stralen. Kaarten kun je bestellen via info@desdemonadance.nl. De kaarten kosten 10 euro. Wegens corona mag de zaal helaas niet vol dus wacht niet te lang met bestellen.

Akkie
Het bekende verhaal van Akkie, het meisje dat zo van voetballen houdt, komt nu in een musical vorm naar Nederweert. Akkie is een tiener net als ieder ander maar dan wordt ze ziek…erg ziek. Haar klasgenoten bedanken een plan om de voetbal wedstrijd alsnog door te laten gaan…. een ontroerend verhaal voor groot en klein.

Meedoen
Ben je na het zien van deze show enthousiast geworden dan kun je meedoen met de volgende musical. Zingen, dansen en acteren doen ze elke week bij Keenter Hart in Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie