Skip to content

Zomerpakket voor kinderen die niet op vakantie kunnen

Redactie
8 juni 2021 | 16:38

Advertentie

De gemeenten Weert en Nederweert hebben dit jaar weer een zomerpakket voor gezinnen met een kleine beurs. In dit zomerpakket zitten o.a. vrijkaarten voor activiteiten. Het zomerpakket wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende ondernemers uit Weert en Nederweert.

Zomerpakket

Wethouder Martijn van den Heuvel (Weert) en wethouder Carla Dieteren (Nederweert): “De afgelopen tijd hebben we allemaal moeten ervaren hoe het is om veel thuis te zijn en minder leuke uitstapjes te kunnen ondernemen. Voor sommige gezinnen is dit echter altijd de realiteit. Met het zomerpakket willen we ervoor zorgen dat alle kinderen in de gemeenten Weert en Nederweert een leuke zomervakantie hebben. We zijn de ondernemers ontzettend dankbaar dat ze dit ook in deze moeilijke periode mogelijk maken.

Activiteiten uitkiezen
Het zomerpakket wordt aangeboden aan kinderen van 0 tot en met 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. Elk gezin mag 2 activiteiten uitkiezen die ze deze zomer met het gezin kunnen ondernemen.

Dankzij ondernemers uit Weert en Nederweert
Het zomerpakket wordt mede mogelijk gemaakt door: Blauwe Meertje Weert, Gotcha! Bioscoop, Natuur- en Milieucentrum de IJzeren Man, Openluchtmuseum Eynderhoof, Pins & Pints Bowling, Bibliocenter, KidsPlaza Weert, Klimbos Weert, Buitencentrum De Pelen, Punt Welzijn, IJssalon Florence, IJssalon Bacio en Kinderfonds Midden-Limburg.

Zomerpakket aanvragen

Je kunt het zomerpakket tot en met 4 juli aanvragen. Inwoners uit Weert kunnen dit doen via www.weert.nl. Inwoners uit Nederweert kunnen dit doen via www.nederweert.nl. Ná 4 juli is het helaas niet meer mogelijk om het zomerpakket aan te vragen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie