Skip to content

Risse Groep en StairCampus werken samen

17 juni 2021 | 16:00

Afgelopen week is de StairCampus gestart met een samenwerking met de Risse Groep en WerkpuntKom. Een aantal medewerkers van de Risse Groep verricht nu diverse werkzaamheden binnen de StairCampus en worden daarbij goed begeleid. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Risse Groep richt zich op het bieden van kansen op werk voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt en wordt hierbij begeleid door de organisatie WerkpuntKom,nl, de organisatie die bemiddelt bij het zoeken naar werk. Zij begeleiden werkzoekenden bij de specifieke ontwikkeling van hun mogelijkheden, talenten en ambities en werken hierbij samen met veel partners in de regio. Dit om de kansen op de arbeidsmarkt bij deze mensen te vergroten. 

Werken bij de StairCampus
Op de StairCampus vind je alles op het gebied van traprenovatie. Het is hét overkoepelende bedrijf waar Upstairs Traprenovatie, Van Dijk Staircase Solutions en Steyl Montage B.V. onder vallen. De StairCampus draagt graag haar steentje bij aan (lokale) initiatieven. Een aantal mensen van de Risse Groep is nu gestart met assembleerwerkzaamheden bij Van Dijk Staircase Solutions. Het bedrijf is enthousiast en verwacht vaker met de Risse Groep samen te gaan werken.

Advertentie

3 Reacties

  1. Als de economie het van de productie moet hebben
    is nederland zo faliet. Het is maar goed dat er ook
    nog andere branches zijn.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie