Skip to content

Kennismaken met Motorcross op 11 juli in Nederweert

Redactie
28 juni 2021 | 21:09

Advertentie

Op zondag 11 juli aanstaande kunnen voornamelijk 7 tot 10 jarige kennismaken met motorcross. Voor andere leeftijden zijn er ook (beperkt) mogelijkheden, dus meld je snel aan.

Kennismaken met Motorcross

Deelnemers krijgen vooraf aan het rijden uitleg over alle aspecten van het crossen en worden na het omkleden gekoppeld aan een trainer die met hun de eerste meters gaan maken op een crossmotor. Hiervoor hebben ze ruim voldoende kleding, bescherming en motoren.

De kennismaking bestaat uit een echte Motocross-les met de meest belangrijke theorie, tips van een super snelle jeugdrijder en tot slot het zelf mogen crossen op een elektrische (en daardoor zeer toegankelijke) crossmotor die ze op standje ‘beginner’ kunnen afstellen. Er wordt gereden op een eenvoudig stukje grasveld met veel overzicht en onder goede begeleiding. Alle ingrediënten dus voor een leuke eerste kennismaking. De deelnemers gaan na het voltooien van de kennismaking naar huis met een oorkonde, foto’s van een hele goede fotograaf én een verrassing!

Opgeven en informatie
Je vindt de details via deze link en kan voor extra vragen altijd terecht bij het Moto Inside serviceteam via info@motoinside.app of telefoonnummer +31 (0)651858356.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie