Skip to content

Kermis bij Vrienden van de Peel in Ospel

Redactie
8 juli 2021 | 12:32

Advertentie

Vanaf morgen barst de kermis los in Ospel. Bij Vrienden van de Peel aan het Aerthijsplein hebben ze een mooi programma opgesteld.

Kermis bij Vrienden van de Peel

Vrijdag 9 juli
Vrijdagavond vanaf 19.00 uur zal DJ Diego zijn plaatjes draaien op het terras. DJ Diego is een all-round DJ die in het weekend tamme dieren helpt het feestbeest in zichzelf weer te vinden. Met deze echte kroegtijger staat een ding vast; het wordt beren gezellig. Waan je door zijn muzikale safari waarin hij alle kanten van het muzikale spectrum kan draaien. Of het nu hondsdol of poeslief moet zijn, geen enkel probleem! Diego maakt er een brullend spektakel van. Diego is niet verantwoordelijk voor de kater.

Zaterdag 10 juli
Zaterdagmiddag om 16.00 uur zal Johan Veugelers een optreden geven. Zowel in Vlaanderen als in Nederland is Johan Veugelers een graag geziene gast wiens muziek heel vaak te horen is op radio & televisie. Sinds 2014 is Johan na zijn geslaagde avontuur bij The Sunsets solo gegaan en trok hij resoluut de kaart van de feestmuziek met een hoog meezinggehalte. Gewapend met zijn accordeon maakt hij sindsdien heel wat festivals en feesttenten onveilig. Want daar staat Johan voor garant… 100% feest! Waar Johan op zijn accordeon speelt… is het een garantie voor feest!

Zondag 11 juli
Op zondag kun je genieten van een optreden van Mike Kanders. Hij is 27 jaar en komt uit Haelen. Zingen is voor Mike altijd een hobby geweest. Het begon voor Mike allemaal in het jaar 2015. Django Wagner kwam in de plaatselijke kroeg een optreden geven en Mike mocht een paar nummers meezingen. Daarna is het voor Mike allemaal een beetje begonnen. Stap voor stap zette hij sprongen vooruit. 2016 was een geweldig jaar voor Mike. Zo mocht hij bijvoorbeeld zingen bij de muziekreis in Turkije van Lukassen producties. Werd hij eerste bij Buma NL met het demopanel en won hij de Koos Alberts Awards Provincie Limburg. Maar ook maakte Mike in 2016 zijn eerste single (Doe Mij Maar Een Dansje) met behulp van Willie Oosterhuis en Maarten de Groot. (Music Farm) In 2017 zal Mike niet stil zitten. Hij werkt hard aan een nieuwe single samen met Edwin van Hoevelaak.

Maandag 12 en dinsdag 13 juli
Op kermismaandag en kermisdinsdag zal het terras geopend zijn.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22

Advertentie