Skip to content

Eindse Boys klaar voor 20e VSN Voetbalweek

Redactie
24 juli 2021 | 16:10

Advertentie

Van maandag 26 t/m vrijdag 30 juli kunnen 225 jongens en meisjes genieten van een week, die geheel in het teken van voetbal staat. Speciale momenten tijdens deze week zijn de openingsceremonie op maandag om 9.30 uur en de finales met sluitingsceremonie op vrijdag vanaf 13.15 uur. Alle vijf de dagen wordt het programma tussen 9.00 en 15.30 uur afgewerkt.

Allereerst is men bij Eindse Boys blij dat het evenement dit jaar door kan gaan, zelfs met publiek, wat het voor de spelertjes veel leuker maakt. We hebben helaas nog steeds te maken met beperkingen i.v.m. Corona, zoals de 1,5 meter afstand houden. Om dit goed na te kunnen leven zijn enkele organisatorische maatregelen genomen.

Belangrijke regels tijdens de voetbalweek:

  • Brengt u tijdens de Voetbalweek een bezoek, dan vragen we u om door de grote poort het terrein op te gaan en weer te verlaten. Bij aankomst kunnen de spelertjes dan rechts richting de groepen lopen, waar ze worden opgevangen door de leiding.
  • Tijdens de opening en afsluiting verzoeken we u aan de linkerzijde, langs de omheining van het hoofdveld, te lopen voor een staanplaats. De tribune wordt hiervoor niet gebruikt. Er is voldoende plek rondom het hoofdveld. We zullen ervoor zorgen dat voor iedereen alles goed zichtbaar is.
  • Uiteraard dient de 1,5 meter regel in acht te worden genomen als u de voetbalweek bezoekt.
  • Een gezin mag natuurlijk wel bij elkaar staan.

De organisatie hoopt op jouw begrip en vertrouwt erop dat iedereen hierin ook zijn verantwoordelijkheid neemt. ”Laten we er met z’n allen voor zorgen dat ook de 20e editie een succes wordt.

Eindse Boys en VSN wenst iedereen een hele leuke en sportieve voetbalweek toe.

Foto’s: Eindse Boys

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie