Skip to content

Pedicure in Nederweert: ‘Blijf niet rondlopen met voetproblemen’


Redactie
2 augustus 2021 | 20:00

Advertentie

Eelt, likdoorns, kalknagels of een ingegroeide nagel, het zijn veelgehoorde problemen bij fervente wandelaars of mensen die dagelijks werkschoenen dragen. De pedicuresalon Healty Feet By Dinja biedt hier een snelle verlichting voor: “De opluchting die het mensen brengt is erg mooi om te zien.”

Dinja Geerinckx

Dinja Geerinckx (24) ziet het dagelijks: voetproblemen die werk of ontspanning flink kunnen bemoeilijken. “Soms is niet de pijn de voornaamste klacht. Vaak gaat het ook om het aanzicht. Bijvoorbeeld mensen die geen open schoenen meer durven dragen door een kalknagel of buitensporig veel eelt. Terwijl dat soort problemen vaak erg goed te behandelen zijn. Een tijdelijke kunstnagel biedt vaak al een oplossing.”

Taboe voor mannen
Het bracht haar tot de keuze om een eigen salon te openen aan de Hortensiastraat 11 in Nederweert. “Dan kan ik mensen in een omgeving ontvangen waar ik ze makkelijk op hun gemak kan stellen.” En soms is dat ook nodig, zo ondervindt ze: “Ik merk dat nog niet veel mannen zich melden omdat ze denken dat een pedicure echt iets voor vrouwen is. Maar vaak zijn het juist mannen die veel last hebben van voetproblemen zoals eelt of een ingegroeide nagel door het langdurig dragen van werkschoenen. Zij komen dan in eerste instantie zenuwachtig binnen maar zijn uiteindelijk erg content met het resultaat: de pijn die weg is.

Kalknagel
Een ander veelvoorkomend probleem zijn kalknagels. “Dat wordt door een bacterie veroorzaakt. Ik haal bij een kalknagel het bovenste gedeelte van de nagel weg en maak het schoon waardoor het zuivere stuk nagel overblijft. Door er vervolgens een kunstnagel op te zetten, is er uiteindelijk niks meer te zien van de kalknagel.”

Een afspraak maken kan via: 06 31 784 355
Meer informatie is te vinden op de website van Healty Feet By Dinja.

Prijslijst:

  • Pedicurebehandeling  €25,00
  • Pedicurebehandeling met gellak €35,00
  • voetmassage ( incl. voetenbad, voetenscrub, voetenmasker.) €20,00

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15
2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler
Groot aanbod
28 september 2024 | 10:00
Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00

Advertentie