Skip to content

Jeugd speelt in popgroep tijden RascalFest

Redactie
27 mei 2013 | 11:58

Advertentie

In de Band - tijdens RascalFest 2013De jeugd kennis laten maken met het spelen in een popgroep, dat was het doel wat popcoördinator Eric Kessels voor ogen had met “In de Band”.

In de Band – tijdens RascalFest 2013

In samenwerking met Rick’s Rockplein is dit programma in april van start gegaan en kregen de kinderen van de basisscholen in Nederweert vijf lessen van een uur, met als doel dat er na die vijf lessen een popsong gespeeld kon worden. Voor de overige kinderen uit de klassen waren er nog workshops film en (pop)fotografie. En wat is dan nog mooier dan dit allemaal te kunnen presenteren op een groot podium wat mogelijk werd dankzij het Rascal fest!

Zaterdagmiddag waren in totaal zo’n 130 kinderen van 5 basisscholen uit Nederweert actief en konden we genieten van het resultaat. Het eerset resultaat is te zien op het youtubefilmpje, maar binnenkort komen nog de resultaten van van de foto en filmkunsten van de leerlingen bij in de vorm van videoclips, en fotoreportages!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie