Skip to content

Daarom een topbril

5 oktober 2021 | 9:00

Goed advies en goede begeleiding van uw opticien

Zoveel keuzes, zoveel brillen. Het uitzoeken van een bril is voor veel mensen een lastige opgave, daarom is een goed advies en goede begeleiding van uw opticien belangrijk. Wat wilt u uitstralen? Houdt u van opvallend of gaat u juist voor minimalistisch en neutraal? Dit zijn enkele aspecten waar wij rekening mee houden tijdens ons advies. Omdat er zoveel opties zijn zetten wij ze graag voor u op een rijtje.

Daarom een topbril

Als eerst moet de oogmeting natuurlijk perfect gebeuren. U kunt bij veel opticiens terecht voor een oogmeting, maar bij Jan Brinkmans Opticien – Optometrist kunt u er op vertrouwen dat het met uiterste precisie gebeurt, met de nieuwste apparatuur. Onze gediplomeerde opticiens voeren de oogmeting vakkundig uit, zodat wij voor u de juiste bril of contactlenzen op maat kunnen maken.

Gaat u voor een nieuwe bril? Dan kijken wij eerst naar de vorm van uw gezicht, kleur van uw ogen en afstand tussen uw ogen. Daarna vragen wij naar uw werk en hobby’s, zo krijgen wij volledig zicht op welke bril het beste bij u past.

Het is u wellicht opgevallen, de keuze is ruim en kan nog best lastig zijn. Zo zijn er verschillende materialen, kleuren en vormen beschikbaar. U vraagt zich waarschijnlijk af; welk merk (zonne)bril moet ik kopen en past dit merk wel bij mijn levensstijl? Wij hebben het antwoord! Achter elk merk zit een verhaal, gedachte en een passie die allemaal uniek zijn. Als u twijfelt tussen een trendy bril of een eigenzinnige bril, dan kan een beleving bij een merk u over de streep trekken.

Kortom, voor een topbril en het beste advies bent u bij ons aan het juiste adres. Kom eens bij ons binnen lopen of maak telefonisch of via onze website een afspraak. Tot ziens in onze winkel in Nederweert!

Hans Brinkmans Eigenaar
Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
T. 0495-631383
www.brinkmansoptiek.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie