Skip to content

AKRH Administratiekantoor neemt de activiteiten van Tonnie Joosten Administratief over

1 oktober 2021 | 16:06

AKRH Administratiekantoor uit Nederweert heeft per 1 oktober 2021 de activiteiten van Tonnie Joosten Administratief uit Ospel overgenomen. Dit betreft een nieuwe stap in de regionale aanwezigheid van AKRH te Nederweert.

AKRH Administratiekantoor

Tonnie Joosten
Na meer dan 20 jaar in het vak werkzaam te zijn geweest startte Tonnie Joosten op 1 juni 2007 haar eigen administratiekantoor. Tonnie Joosten verzorgt de administratie voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf en voor particulieren. Na 14 jaar als zelfstandige actief te zijn besloot Tonnie vorig jaar dat ze langzaam wou gaan genieten van haar pensioen.

De activiteiten van Tonnie Joosten Administratief gaan vanaf 1 oktober 2021 over naar AKRH Administratiekantoor te Nederweert. AKRH is gevestigd op de Pannenweg 208a te Nederweert en bestaat vandaag exact 11 jaar. AKRH richt zich tevens als Tonnie Joosten Administratief op het midden en kleinbedrijf en staat daarnaast bekend om zijn specialisatie in het automatiseren van de verschillende administratieve processen bij haar aangesloten ondernemers. Binnen AKRH zijn een 12 tal financiële professionals werkzaam.

Met de overname van de activiteiten van Tonnie Joosten zetten we een nieuwe stap in het regionaal verder zichtbaar maken van onze onderneming,” geeft Roel Hermans, eigenaar van AKRH Administratiekantoor aan.

Advertentie

2 Reacties

  1. Hallo Tonnie,
    een hele stap! Groot gelijk en geniet er maar van. Je oudbuurmeisje Karin

  2. Hoi Tonnie,
    Groot gelijk
    Geniet ervan samen met Ton.
    Groetjes Frank en Hélène Thissen


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie