Skip to content

Jan Brinkmans Opticien | Voorkom oogproblemen!

Glendi
3 november 2021 | 9:00

Advertentie

Uw ogen zijn een kostbaar bezit waar u niet zorgvuldig genoeg mee om kunt gaan. Daarom is een regelmatige oogmeting bij uw opticien of optometrist verstandig om te doen. De opticien onderzoekt uw ogen en zorgt voor scherp zicht met uiteraard een perfect passende bril of contactlenzen. De optometrist onderzoekt de gezondheid van uw ogen. Al in het bezit van een bril en/of contactlenzen? Dan is het belangrijk om er zeker van te zijn dat uw ogen maximaal presteren. Herkent u bijvoorbeeld klachten als hoofdpijn, nek- en rugklachten en/of vermoeidheid? Het is mogelijk dat uw bril niet goed is afgestemd op uw huidige situatie. Om deze reden adviseren wij u om uw ogen na te laten nakijken bij uw opticien.

Voorkom oogproblemen

Dit is ook mogelijk als uw bril of lenzen elders is aangeschaft en/of u niet helemaal tevreden bent. Wij meten uw ogen en vragen ook naar uw werkzaamheden en hobby’s, zo weten wij precies welke bril of lenzen het beste bij u past. Heeft u geen zichtbare klachten? Een preventieve oogcheck is dan alsnog altijd verstandig om te laten doen, zo blijft optimaal zicht gewaarborgd.

Bij ons kunt u ook terecht voor een oogdrukmeting, contactlenscontrole, droge ogen onderzoek én een optometrisch oogonderzoek. Uw ogen worden door één van onze specialisten uitgebreid onderzocht. Onze optometristen ontdekken onder andere oogziektes als glaucoom en maculadegeneratie. Vanzelfsprekend kijken wij meteen of uw bril nog voldoet aan al uw wensen.

Wilt u graag meer weten? U bent van harte welkom. Om voor iedereen voldoende tijd te kunnen nemen, vragen wij u alvorens een plekje te reserveren. Maak een afspraak op onze website, bel of stuur ons een e-mail. Graag tot ziens in onze winkel!

Hans Brinkmans Eigenaar

Jan Brinkmans Opticien
Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
T. 0495-631383
www.brinkmansoptiek.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie