Skip to content

BDL/Verheggen Interieurs sluit eerste speelronde Kadercompetitie af met verlies

25 oktober 2021 | 13:00

Tijdens de laatste wedstrijd van de eerste speelronde heeft het team van BDL/Verheggen Interieurs de uitwedstrijd in Stein met 3 – 6 verloren van Ricky’s Pub – Andy Verjans Airco Service. Alleen Johan Martens (BDL) kon met een moyenne van 10.71 overtuigen maar moest in de allerlaatste beurt toch een remise toestaan tegen Andy Verjans. Jan Kanters en Louis Pols (beide van BDL/Verheggen Interieurs) spelen in deze fase van de competitie te wisselvallig om tot succes te komen.

BDL/Verheggen Interieurs

Succesvolste speler aan de kant van Ricky’s Pub was Emile Korver. Door afwezigheid van enkele spelers moest hij een dubbelpartij spelen tegen Jan Kanters en Louis Pols. In beide wedstrijden wist hij met goed verzorgd spel de winst naar zich toe te halen. Zowel Jan Kanters (BDL) met 3,72 als Louis Pols(BDL) met 2,81 moyenne speelden onder hun niveau. Voor beide biljarters reikte de hoogste serie tot 12 caramboles. Leo Kanters zorgde in zijn partij voor de volle winst ( twee punten) met een gemiddelde van 7,37 en een hoogste serie van 22 caramboles.

Lang zag het ernaar uit dat ook Johan Martens (BDL) zijn partij zou winnen maar het venijn zat deze keer in de staart. In zijn laatste beurt legde Andy Verjans (Ricky’s Pub) een perfect  gespeelde slotserie van 47 caramboles op het groene laken en tekende daarmee voor een remise (een punt). Beide spelers behaalde een gemiddelde van 10,71, waarbij Johan Martens met een serie van 37 caramboles nog maar eens zijn goede vorm liet zien. Gezien het vertoonde spel een juiste uitslag.

Programma:

  • 29 oktober (thuis-19.30 uur): BDL / Verheggen Interieurs – Op de Klos uit Eijsden (competitie)
  • 31 oktober (uit): Cambrinus/VTS/van de Ven (Boxmeer) – BDL / Verheggen Interieurs (beker)

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie