Skip to content

Poolclub de Prins bestaat 25 jaar

Redactie
1 november 2021 | 11:50

Advertentie

Poolclub de Prins bestaat dit jaar 25 jaar. In 1996 werd ‘Poolclub De Prins‘ opgericht, destijds ‘Poolclub De Leeuw’. Ze werden met open armen ontvangen door Harry en Annie van Eijk bij café De Leeuw. Er werd gestart met één team maar dit werden er snel meer. 

Poolclub de Prins

In 2000 ging ‘Café De Leeuw’ dicht en verhuisde ‘Poolclub De Prins‘ naar ‘Café De Prins’. “Bert van Heur heette ons van harte welkom en was zelf ook jaren actief in een van de teams“, aldus Stefan van Gemert. “We groeide toen uit naar een vereniging van vijf teams. Waaronder zelfs één dames team, wat echt uniek is. We waren actief binnen twee bonden, de RPC en de Weerterbond. Hier werden diverse kampioenschappen behaald en bekercompetities gewonnen. Maar het plezier en de goede sfeer, staan altijd voorop“. In 2017 werd ‘Café De Prins’ overgenomen door Remy Reemers. Hij was zelf actief was in twee teams. Ook bij Remy konden ze de pool kunsten blijven continueren. 

Jubilarissen
Nu in 2021 zijn ze 25 jaar verder en hebben ze 5 jubilarissen: John Douven, Frits de Wit,Tijs de Wit, Danny Kirkels en Stefan Van Gemert. Dit zijn de oprichter van de vereniging. De jubilarissen werden door de voorzitter Frank Frenken gehuldigd. Ze kregen allemaal een mooie speld voor op de pooltas en een lekker bierpakket uitgereikt. 

We hopen dat onze vereniging nog lang kan bestaan. Namens alle leden, wil ik Harry, Annie, Bert en Remy bedanken voor alle goede zorgen en gastvrijheid“, zo sluit Stefan Van Gemert af.

Advertentie

1 Reactie

  1. Proficiat met jullie jubileum.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie