Skip to content

Doe je laatste kerstinkopen bij de Speurneuzenmarkt! 

Redactie
21 november 2021 | 10:10

Advertentie

We zijn inmiddels 3 edities verder en de Speurneuzenmarkt groeit gestaag. Iedere keer meer verkopers en meer bezoekers. Helaas moet de editie in november overgeslagen worden, maar op de 3e zondag van december zijn ze er weer. Nog één keer voordat het jaar om is. 

Speurneuzenmarkt

Wil jij graag je tweedehands spullen verkopen tijdens de Speurneuzenmarkt op zondag 19 december? Meld je dan vliegensvlug aan, want vol is vol en de aanmeldingen stromen al binnen! Ga naar www.speurneuzenmarkt.nl/site/contact en vul het inschrijfformulier in. 

Dit, dat, van alles wat!
Op zondag 19 december vindt de 4e editie van de Speurneuzenmarkt plaats. Dit is het ideale moment om nog snel de laatste kerstinkopen te doen. Op dé rommel- en tweedehandsmarkt van Nederweert vind je geheid iets naar wens. Om je interieur op te fleuren, je kersttafel aan te kleden, om als cadeau onder de kerstboom te leggen en ga zo maar door. 

Natuurlijk vind je er niet alleen maar kerstspullen. De Speurneuzenmarkt biedt een verkoopplekje aan iedereen die tweedehands spullen wil verkopen. Je vindt er kleren, speelgoed, fietsen, spellen, potten en pannen, serviesgoed, kleine meubels, gereedschap, sieraden en nog heel veel meer. Voor ieder wat wils dus. 

Coronamaatregelen, je ontkomt er niet aan…
Net als alle evenementen heeft ook de Speurneuzenmarkt te maken met restricties omtrent het Coronavirus. Vooralsnog ziet het er naar uit dat de rommelmarkt in december gewoon door kan gaan. Natuurlijk wel met de mondkapjesverplichting en het scannen van de QR-code. Daarnaast zal ook de verplichte looprichting weer ingevoerd worden, waardoor er minder verkopers in de hallen passen.

Speuren in de toekomst
In december is de Speurneuzenmarkt nog één keer gratis toegankelijk voor bezoekers. In januari 2022 wordt de entreeprijs naar €1 gezet. Een klein bedrag per bezoeker, maar voor de organisatie een handige manier om te tellen hoeveel bezoekers er nu eigenlijk binnen zijn geweest. Daarnaast wordt de opbrengst gebruikt om het terrein rondom de manege aan te pakken, zodat ook de buitenedities van de Speurneuzenmarkt in 2022 optimaal ingericht kunnen worden. 

3e zondag van de maand
De markt blijft iedere 3e zondag van de maand plaatsvinden. Indien dit een keer niet mogelijk is in verband met een paardensportevenement, wordt dit bekendgemaakt op de website en Facebookpagina van de Speurneuzenmarkt. 

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de Speurneuzenmarkt? Volg de organisatie dan via Facebook (@Speurneuzenmarkt) of kijk regelmatig op www.speurneuzenmarkt.nl. Voor vragen kun je ons mailen via info@speurneuzenmarkt.nl of bellen naar 06-13481516. 

Locatie: 
Manege De Kraal
Budschop 32
|6031 AJ Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_06 Koopzondag Nederweert-17
Mooi weer trok veel bezoekers naar het centrum
6 oktober 2024 | 20:00
2024_10_06 Synchroon team ZPC Nederweert
Het wedstrijdseizoen is weer begonnen!
6 oktober 2024 | 19:22
default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00

Advertentie