Skip to content

Warme kerstgroet | verras dorpsgenoot met kerstkaart

Redactie
1 december 2021 | 12:00

Advertentie

De kerstdagen komen er weer aan. Voor veel mensen zijn de feestdagen een tijd om naar uit te kijken, het huis gezellig te maken, familie te bezoeken en fijn samen te zijn. Dit geldt helaas niet voor iedereen. Juist voor diegenen die zich in deze tijd wat eenzaam voelen en misschien geen familie zien of een wat kleiner netwerk hebben, is het fijn om een warme kerst te beleven. Verras deze dorpsgenoten met een mooie handgeschreven kerstkaart! Zo dragen we samen bij aan een fijn kerstgevoel voor iedereen.

Doe je ook mee?
Niet alleen inwoners van de gemeente Nederweert, maar ook bijvoorbeeld basisscholen, zorgboerderijen en open inlopen roepen ze op om aan deze kerstgroet-actie mee te doen. Maak een (of meerdere) leuke kaart en schrijf er een warme kerstgroet op. Wil je de ontvanger van de kaart de mogelijkheid geven te reageren op jouw kaart, schrijf dan je adres op de kaart. Gooi de kaart uiterlijk 15 december in de speciale kerstbrievenbus bij de receptie van het gemeentehuis, of breng hem naar: Nederweert: De Gunnerij, Leveroy: Dorpsstraat 20 (Annie van Roij), Ospel: Korenbloemstraat 4 (Gerrie van Hoof).

Verspreiding van de kaarten
Vrijwilligers van de Zonnebloem, KBO en Ouderverenigingen zullen de ingeleverde kerstkaarten verspreiden. Zij zorgen ervoor dat jouw kaart aankomt bij een dorpsgenoot. “Wij hopen op veel warme kerstgroeten. Verrast je ook een dorpsgenoot?

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15
2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler
Groot aanbod
28 september 2024 | 10:00
Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00
Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30

Advertentie