Skip to content

De Hartstichting en HartslagNu bedanken je voor jouw inzet voor de 6-minutenzone!

Redactie
6 december 2021 | 22:18

Advertentie

Vandaag hebben we in het bijzijn van Koning Willem Alexander gevierd dat in heel Nederland binnen 6 minuten kan worden gestart met reanimeren bij een hartstilstand. Een enorme mijlpaal waar duizenden levens per jaar mee worden gered. Deze mijlpaal hebben we bereikt dankzij de bijdrage van 245.000 burgerhulpverleners, 24.000 AED’s en 1000 Partners. En daar willen we iedereen hartelijk voor bedanken!

HartslagNu Nederweert

Stichting Hartslag voor Nederweert is blij met dit resultaat en ze willen alle 401 burgerhulpverleners, de beheerders van 50 AED’s en de eigenaren van deze AED’s in Nederweert bedanken voor hun inzet in de gemeente Nederweert.

Jij zet je in voor een hartveilige buurt. En dat vinden wij niet vanzelfsprekend, maar heel bijzonder. Het is zo ontzettend belangrijk! Niet alleen voor de mensen die een hartstilstand krijgen, maar ook voor hun naasten“.

Want door jouw inzet geef jij de mensen die een hartstilstand overkomt een kans op leven. Een leven waarin zij hun kinderen of kleinkinderen kunnen zien opgroeien. Nog steeds iemands man of vrouw, vriend of vriendin, broer of zus of kind kunnen zijn. En kunnen genieten van alles wat het leven zo mooi maakt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie