Skip to content

Een kerstachtige buitenbeleving in Nederweert


8 december 2021 | 8:00

Met een beetje creatieve inspanning kunnen we het zélfs in deze tijd gezellig maken. Zomaar een cadeautje voor alle inwoners van Nederweert in deze feestmaand: de ‘Lotje Familie Kerstspeurtocht’. Een leuke buitenbeleving, speciaal voor families met kinderen!

Kerstachtige buitenbeleving

Elke dorpskern heeft een eigen speurtocht. De dorpsraden hebben meegedacht over het samenstellen van de routes, dus je krijgt de mooiste plekjes te zien. De Lotje Familie Kerstspeurtocht zit vol warme kerstbeleving, muziek, het kerstverhaal, wintersfeer, voornemens en wensen, saamhorigheid, bezinning, quizvragen, grapjes en raadsels. Om de speurtocht te kunnen lopen heb je alleen maar een smartphone nodig. Terwijl je wandelt popt de audio steeds automatisch op. Laat  je dus verrassen!

De speurtocht is helemaal gratis. Je kunt hem lopen t/m 9 januari. De routes zijn overigens maar ongeveer 2 kilometer, dus je hoeft niet bang te zijn voor bevroren tenen.

Maak en deel foto’s!
Maak onderweg leuke foto’s om anderen te inspireren. Ons Nederweert heeft een mooie webpagina gebouwd, speciaal voor alle leuke foto’s die tijdens de speurtochten gemaakt worden. Deel je foto’s via de website zodat iedereen kan meegenieten.

Iedereen kan meedoen!

De speurtocht is voor jong en oud. Je hoeft er alleen een app voor te downloaden op je smartphone.

Volg deze stappen:

  1. Download de gratis app izi.Travel in de appstore.
  2. Geef de app toestemming om je locatie te gebruiken.
  3. Zoek op ‘nederweert kerst’ en kies een van de zes speurtochten.
  4. Belangrijk: Download de speurtocht die je wil doen vóórdat je begint. Dan heb je onderweg geen internetverbinding nodig.
  5. Tik op ‘Speel audio af’ en het kerstavontuur kan beginnen!

Ook via je computer kun je de speurtochten vinden. Klik op deze link, dan zie je direct de zes speurtochten staan. Bij elke speurtocht staat een QR-code. Scan de code met je smartphone en je kunt de app en de speurtocht downloaden op je telefoon.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie