Skip to content

Active Personal Training helpt ziekenhuismedewerkers om fit te blijven

Redactie
21 december 2021 | 15:40

Advertentie

Active Personal Training (APT) trakteert medewerkers van SJG Weert tijdens deze lockdown op vier online groepstrainingen naar keuze.

Active Personal Training

Eigenaresse Nicole Timmerman hoefde geen moment na te denken toen ze onlangs de vraag kreeg of ze belangeloos iets wilde doen voor de mensen in het ziekenhuis. Ze zei volmondig ‘ja’. “Bewegen bevordert niet alleen de fysieke, maar ook de mentale gezondheid. Dat plezier gun ik iedereen en al helemaal de artsen en verpleegkundigen van het ziekenhuis die al maanden onder zware omstandigheden hun werk moeten doen. Door het aanbieden van trainingen wil ik onze lokale zorghelden aansporen en helpen om zelf ook fit te blijven. Daarbij is het een mooie gelegenheid om hen te bedanken voor hun tomeloze inzet”, vertelt Nicole.

Aanmelden
Medewerkers van SJG Weert kunnen zich nu gratis aanmelden voor vier online trainingen, waarmee ze na het kerstdiner de calorieën kunnen verbranden of het nieuwe jaar sportief kunnen inluiden. Het initiatief sluit naadloos aan bij het streven van het ziekenhuis om zorgprofessionals in deze stressvolle tijd fit en gezond te houden.

Wil jij ook fit worden en blijven? Check dan het trainingsaanbod op www.activept.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15
2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler
Groot aanbod
28 september 2024 | 10:00
Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00

Advertentie