Skip to content

Dit zijn de meest gelezen berichten van maart 2021 op Nederweert24

29 december 2021 | 13:00

Het jaar 2021 zit er weer bijna op. Daarom is het tijd om terug te blikken op het afgelopen nieuwsjaar. De komende dagen publiceren we de ‘meest gelezen nieuwsitems per maand’.

Vandaag: Maart 2021

1. Gigantisch transport brengt eerste rotorblad naar Ospeldijk

Het eerste rotorblad van Windpark Ospeldijk arriveerde vrijdagavond 12 maart tegen middennacht in Ospeldijk. Het gigantische transport van 81 meter lang kwam vanaf Antwerpen naar Nederweert. Dit zijn speciale transporten, die uitgevoerd worden door een gespecialiseerd transportbedrijf “Ter Linden” uit Doetinchem. De firma hoort bij de eredivisie van de transporteurs.

Lees hier het artikel op Nederweert24

2. Jumbo Heerschap presenteert plannen Albert Heijn Nederweert

In juli vorig jaar kondigde Heerschap Groep aan in 2022 over te gaan op de Albert Heijn formule. Tijdens een digitale bijeenkomst met de Ondernemersvereniging Nederweert presenteerde Heerschap Groep op 18 maart haar plannen.

Lees hier het artikel op Nederweert24

3. FIOD valt pand binnen in Ospel, 1 miljoen euro aan sigaretten aangetroffen

De FIOD heeft bij een inval in Ospel acht pallets met sigaretten in zeecontainers in beslag genomen. Het smokkelwaar had een waarde van bijna € 1 miljoen.In Denemarken zijn in totaal 13 personen gearresteerd wegens hun vermeende rol bij het smokkelen van namaaksigaretten die in een clandestiene fabriek zijn geproduceerd en bestemd zijn voor het Verenigd Koninkrijk.

Lees hier het artikel van Nederweert24

4. Opbouw kraan om torendelen windmolens Ospeldijk te plaatsen

Een kraan van 130 meter is in maart opgebouwd voor de bouw van de vier windmolens in Ospeldijk. De kraan is 130 meter hoog en daar bovenop komt nog eens een 12 meter lange ‘JIP’, een tweede knikarm aan het uiteinde van de eerste.

Lees hier het artikel op Nederweert24

5. Incident bij bedrijf Industrieterrein Kampershoek Weert

Op 3 maart heeft er zich een incident voorgedaan bij een transportbedrijf aan de Fahrenheidstraat op Industrieterrein Kampershoek in Weert. Een woordvoerder van de politie Limburg liet weten dat er een persoon van een vrachtwagen was gevallen. Twee ambulances, meerdere politie eenheden en ook een traumahelikopter werden opgeroepen voor medische hulpverlening. Uiteindelijk hoefde de traumahelikopter niet in actie te komen.

Lees hier het artikel op Nederweert24

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie