Skip to content

Sarsven en de Banen infoavond op 11 juni 2013

Redactie
4 juni 2013 | 14:52

Advertentie

Sarsven en de BanenAchter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van de uitvoeringsprojecten in Sarsven en de Banen. Dit alles met de bedoeling om bezoekers nog meer te laten genieten van al het moois in dit natuurgebied. Eén van de belangrijkste onderdelen is een herverkaveling van de gronden waardoor deze op de goede plek komen te liggen. Onlangs stelde de Bestuurscommissie Sarsven en de Banen hiervoor het concept-ruilplan vast.

Er een informatiebijeenkomst op dinsdag 11 juni om 20.00 uur in café zaal Bi-j Le-nie. Dienst Landelijk Gebied (DLG) en het Kadaster verzorgen dan een korte presentatie over het plan en de procedure die daarbij hoort. De inhoud wordt op deze dag niet gepresenteerd. De avond is bedoeld voor alle belanghebbenden en geïnteresseerden uit de streek. De bestuurscommissie stelt uw aanwezigheid zeer op prijs!

Sarsven en de Banen: “Ontwerp ruilplan ter inzage”

Van 17 juni t/m 29 juli kun je het ontwerp-ruilplan komen inzien in de gemeentehuizen van Nederweert en Leudal en is het mogelijk een zienswijze in te dienen. Vanaf medio juni is de inhoud ook te downloaden van sarsvenendebanen.nl. De eigenaren worden bovendien schriftelijk op de hoogte gesteld en uitgenodigd voor de inloopmiddagen. Daarnaast bestaat voor hen de mogelijkheid tot een individuele toelichting.

Het plan bestaat uit twee delen: de lijst van rechthebbenden en het plan van toedeling. Het plan van toedeling beschrijft de nieuwe kavelindeling. De bestuurscommissie behandelt alle tijdig ingediende zienswijzen en zal daarna het definitieve ruilplan vaststellen. Dit gebeurt in de tweede helft van het jaar.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_06 Koopzondag Nederweert-17
Mooi weer trok veel bezoekers naar het centrum
6 oktober 2024 | 20:00
2024_10_06 Synchroon team ZPC Nederweert
Het wedstrijdseizoen is weer begonnen!
6 oktober 2024 | 19:22
default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00

Advertentie