Skip to content

Het Alzheimer Café Weert mag haar deuren weer openen

Redactie
10 februari 2022 | 17:14

Advertentie

In het Alzheimer Café kunnen mensen met een vorm van dementie en mantelzorgers elkaar weer ontmoeten. Vanwege de coronamaatregelen waren het afgelopen jaar veel activiteiten geannuleerd. Maar nu staat het eerstvolgende Alzheimer Café weer gepland voor 21 februari in het Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert. Het thema is: Leven met Dementie.

Het Alzheimer Café Weert

Wat als je op jonge leeftijd de diagnose ‘Alzheimer’ krijgt? Sonja overkwam het. Misschien ken je Sonja van de tv-serie ‘Restaurant Misverstand’. De jonge vrouw (54) die indruk maakte door haar positieve instelling, maar ook door de wijze waarop zij en haar gezin met de diagnose omgaan. Deze avond laat zij ons binnen in haar leven en deelt haar ervaringen met dementie op jonge leeftijd. Zij vertelt in de special GOED GEZIN(D) haar indrukwekkende verhaal. Na de pauze is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het Alzheimer Café volgt de RIVM richtlijnen zodat vrijwilligers en bezoekers weer veilig ervaringen kunnen delen.  Iedereen is van harte welkom, maar open inloop is nog niet mogelijk, omdat ze door de 1 ½ meter afstand beperkt zijn in het aantal bezoekers. Je dient je vooraf aan te melden via email anne.kies@kpnmail.nl, met vermelding van tel. nr. en of je mantelzorger of zorgverlener bent, want deze ene keer hebben mantelzorgers voorrang. Het eerste kopje koffie of thee krijg je, in de pauze is een eventuele volgende consumptie voor eigen rekening.

LET OP NIEUW ADRES!

Alzheimer Café Weert
Bibliocenter, Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert

De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie