Skip to content

BDL/Verheggen Interieurs op het nippertje gestuit door koploper Ricky’s Pub uit Stein (4-5)

21 februari 2022 | 16:00

Het team van BDL/Verheggen Interieurs, dat de laatste weken prachtige resultaten noteerde, heeft in haar thuiswedstrijd de achterstand op de koploper van poule 8 van de KNBB Kadercompetitie – Ricky ‘s Pub – Andy Verjans Airco Service – niet kunnen verkleinen maar de mannen uit Stein wel een lastige avond bezorgd.

BDL/Verheggen Interieurs

In een wedstrijd die meer spanning dan hoogtepunten kende, zette BDL/Verheggen Interieurs weliswaar twee van de vier partijen in winst om maar liep uiteindelijk tegen een 4-5 nederlaag aan omdat door een beter teamgemiddelde het extra wedstrijdpunt naar de spelers uit Stein ging.
In de eerste partij verloor Louis Pols (BDL) in 17 beurten en een gemiddelde van 4,29. Zijn opponent Emil Korver (Ricky ‘s Pub) noteerde weliswaar een hoogste serie van 32 caramboles maar bleef met 6.47 onder zijn algemeen gemiddelde. Jan Kanters (BDL) trof in zijn partij een goed spelende Peter Custers (Ricky ’s Pub). Kanters vond zijn ritme niet en verloor eveneens zijn partij met een gemiddelde van 4,45. Peter Custers (Ricky ’s Pub) noteerde met prima kaderspel 10,00 gemiddeld en een hoogste serie van 56 caramboles. Tussenstand 0-2.
Na de pauze

BDL/Verheggen Interieurs kwam beter voor de dag met overwinningen van Leo Kanters en Johan Martens. Leo Kanters gooide alle schroom van zich af en won met goed verzorgd kaderspel 38/2 van Andy Verjans (Ricky ’s Pub) in 14 beurten. Leo was met het gemiddelde van 10,00 en een hoogste serie van 56 caramboles een zichtbaar tevreden man. Verjans speelde met een gemiddelde van 7,35 onder zijn kunnen. De slotpartij tussen de toppers Johan Martens en Frank Dieteren bracht niet wat de spelers en toeschouwers er van verwacht hadden. Met een gemiddelde van 8,33 trok Johan Martens (BDL) aan het langste eind. Het was de eerste nederlaag van Frank Dieteren in deze competitie! Dat gaf de overwinning van Johan wel nog een extra tintje. Frank Diederen (Ricky ‘s Pub) had met 6,33 gemiddeld duidelijk zijn dag niet. Door dit resultaat blijft Ricky’s Pub de voornaamste kanshebber voor het kampioenschap in poule 8. BDL/Verheggen Interieurs is met de huidige vierde plaats een goede sub-topper.

  • Programma: 11 maart: BDL / Verheggen Interieurs – Op de Klos (Eijsden)

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie