Skip to content

Feestweekend en reünie 75+2 jaar Jong Nederland Ospel

Redactie
24 februari 2022 | 14:00

Advertentie

In 2020 bestond Jong Nederland Ospel 75 jaar! Reden voor een feestje natuurlijk, maar door de Corona-pandemie liep het allemaal anders… Nu twee jaar later komt het er dan toch van!

Reünie Jong Nederland Ospel

Het weekend van 1 t/m 3 april 2022 staat in het teken van dit mooie 75+2-jarige jubileum. Van vrijdag tot en met zondag vieren ze feest. Op vrijdag beginnen ze met kienen, daarna is er een reünie. Op zaterdag maken ze er een heel groot ‘fout feest’ van en op zondag is de open dag.

Voor de reünie van vrijdag willen ze de volgende oproep doen
Voor (oud-) leiding, (oud-) leden, (oud-) bestuurders en iedereen die Jong Nederland Ospel een warm hart toedraagt organiseren ze op vrijdag 1 april een grote reünie in de verwarmde feesttent bij de blokhut op de Houwakker 35 in Ospel. Deze reünie begint om 19:00 uur en de organisatie zorgt voor muziek, oude foto’s, dia’s, hapjes en een goed gevulde bar. “We hopen natuurlijk dat we heel veel mensen mogen verwelkomen zodat het een gezellige avond wordt. Dus zorg dat je er bij bent en neem iedereen van wie je weet dat die een band met Jong Nederland Ospel heeft mee. Er is een photobooth aanwezig om met je groep van vroeger of nu op de foto te gaan. Hopelijk zien we hele groepen met hun leiding om te proosten op 77 jaar Jong Nederland Ospel“, aldus de organisatie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie