Skip to content

Jong Nederland Ospel 75+2 jaar

Redactie
5 maart 2022 | 11:00

Advertentie

Heb jij zin in iets leuks en gezelligs? Jong Nederland Ospel bestaat dit jaar 75+2 jaar en dit gaan ze uitgebreid vieren. Een weekend bomvol toffe activiteiten. Iedereen is welkom en bij deze ben je van harte uitgenodigd.

Wat is er allemaal te doen:

KIENMIDDAG VOOR ALLE LEEFTIJDEN!
Vrijdagmiddag 1 april 2022
Deze middag staat helemaal in het teken van kienen, gezelligheid en prijzen winnen! Per ronde maak je kans op leuke prijzen. De goed verwarmde tent is open vanaf 12.30 uur en het kienen start om 13.00 uur. Verwachte eindtijd is rond 17.00 uur. De kosten zijn 12,50 euro per persoon waarvoor je maar liefst koffie met cake bij binnenkomst, één kienkaart en een broodbuffet na afloop krijgt. 
Extra aanvullende consumpties zijn voor eigen rekening. Ook is er een mogelijkheid om kienkaarten bij te kopen. Voor deze gezellige middag ontvangen wij wel graag een opgave. Dit kan via:
- Email: jnospel@hotmail.com 
of telefoon 0652240275 (Elle)

REUNIE
Vrijdagavond 1 april 2022
Ben of was jij leiding, lid, vrijwilliger of heb je op welke manier dan ook een connectie met Jong Nederland Ospel. Zorg dan dat je er bij bent!
Oude foto’s, jeugdherinneringen, Dj Paul vinyl en een Photobooth zijn aanwezig om er een gezellig avond van te maken! De verwarmde feesttent is open om 19.00 uur. Opgeven voor de Reünie is niet nodig.

JN OSPEL PRESENTS: FOUTE PARTY
Zaterdag 2 april 2022
Jong NL presenteert het foutste feest van Ospel! Na de succesvolle edities van voorgaande jaren pakken we dit jaar nog breder uit met een super vette line-up. En wel: Otto Wunderbar, Q-music het foute uur, Vieze Jack, Crazy DJ Team
LET OP!! Dit is een 16+ evenement. ID verplicht! (foto’s of kopieën zijn niet geldig). Kaarten via de link.

OPEN DAG JONGNEDERLAND OSPEL
Zondagmiddag 3 april 2022
Deze super gezellige middag is geweldig voor de hele familie! De kindermiddag met leuke spellen, springkussen en activiteiten start vanaf 13.00 uur. Alle kinderen krijgen een gratis stempelkaart om de spellen te doen en kunnen hiermee een leuke prijs winnen. Er is een toffe loterij met mooie prijzen, en de vriendjes van Paw Patrol komen ook nog langs. Wil jij ook met ze op de foto? Aan de volwassenen is ook gedacht. Om 17.00 uur start een live optreden van de band FROM USA.

Alle activiteiten vinden plaats in de feesttent bij de blokhut van JN Ospel, Houwakker 35, Ospel.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie