Skip to content

Spaar bij Albert Heijn Heerschap Nederweert voor €12,50 korting op een RaadPop dagticket

Redactie
9 maart 2022 | 13:12

Advertentie

Binnen de unieke en succesvolle samenwerking tussen Bospop en Heerschap Groep kondigen de partijen een extra samenwerking aan. Een spaaractie waarbij klanten van Albert Heijn Heerschap Nederweert kunnen sparen voor korting op een RaadPop dagticket.

Spaar bij Albert Heijn Heerschap Nederweert

Direct na de opening van de nieuwe supermarkt kunnen klanten starten met sparen. Harm Smolenaers, Bospop (MT RaadPop): “Wederom trots op onze samenwerking met Heerschap Groep. Zowel RaadPop als Albert Heijn Heerschap Nederweert hebben dit jaar een switch in hun organisatie gemaakt en zijn klaar voor de toekomst. Dit schept een verbondenheid en een gemeenschappelijk doel: samen sterk voor een bruisend Nederweert!”

Sparen bij Albert Heijn Heerschap Nederweert
Na een corona-pauze zijn de voorbereidingen voor RaadPop 2022 in volle gang. Supermarktmanager Ducleaux Frijters vertelt: “Mooi om te zien dat de organisatie alweer volop bezig is om voor de Nederweertenaar een fantastisch weekend te organiseren. Ik ben enorm trots en blij dat we na Bospop nu ook in Nederweert een lokale actie kunnen starten!

Klanten van Albert Heijn Heerschap kunnen van 15 maart tot en met 1 mei in de Nederweerter supermarkt sparen voor korting op een RaadPop dagticket. Om de opening te vieren bedraagt de korting dit jaar € 12,50 in plaats van 10 euro. Tegen inlevering van een volle spaarkaart betaal je geen € 36,- maar slechts € 23,50 incl. servicekosten voor een dagticket. Spaarkaarten zijn verkrijgbaar in de winkel.

Van 15 maart tot en met 8 mei 2022 kun je met een volle spaarkaart een dagticket kopen bij Albert Heijn Heerschap Nederweert waar de korting direct verrekend wordt. Als klant kies je zelf voor welke dag jij het dagticket koopt. Wees er snel bij, want op=op. Er wordt een beperkt aantal kaarten beschikbaar gesteld.

Rowwen Hèze, Suzan & Freek, Son Mieux en Remme staan op de 6e editie van RaadPop
RaadPop vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei op Sportpark de Bengele in Nederweert. Naast bovenstaande artiesten zijn ook andere namen als Rondé, DeWolff, Fever of Life, The Pink Floyd Sound en The Bruceband aangekondigd. Voor de complete line-up en meer informatie kun je terecht op de website van RaadPop: www.raadpop.nl

Manager operatie Sean de Vroome (links) en supermarktmanager Ducleaux Frijters (rechts) Albert Heijn Heerschap Nederweert met spaarkaarten. Zij zijn vanwege de verbouwing momenteel in opleiding bij Albert Heijn Heerschap Moesel.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie