Skip to content

Elisa van Knippenberg van Punt Welzijn aanwezig bij de ‘buurtkeet’ Leveroy en Nederweert-Eind

Redactie
14 maart 2022 | 15:00

Advertentie

Komende woensdag is mantelzorgondersteuner Elisa van Knippenberg van Punt Welzijn aanwezig bij de buurtkeet in Leveroy. Donderdag 24 maart sluit Elisa aan in Nederweert-Eind.

Buurtkeet Nederweert

Heb je vragen over de zorg voor jouw naaste of wil je hierover het gesprek aangaan? Dan verwelkomen we je graag bij de buurtkeet op bovengenoemde momenten! De koffie staat klaar!

Een leuk initiatief bespreken voor het verbeteren van de leefbaarheid in jouw omgeving, wordt binnenkort nóg gemakkelijker. De leefbaarheidsregisseurs komen hiervoor naar je toe met het mobiel kantoor: ‘De Buurtkeet’.

Waarom de buurtkeet?
De gemeente vindt het belangrijk dat ze zichtbaar zijn voor jou en weten wat er leeft en speelt in de dorpskern. Door in de buurtkeet samen het gesprek aan te gaan, leren ze de inwoners beter kennen, halen ze ideeën en initiatieven op die goed zijn voor de leefbaarheid van de omgeving en kunnen ze eventuele vragen direct beantwoorden.

Over de buurtkeet
De buurtkeet is een mobiel kantoor dat bedoeld is om nog meer buurtgericht te werken en in contact te komen met inwoners. Hij is door twee vrijwilligers opgeknapt en ingericht, compleet met stoelen, tafel, stroom en verwarming. Leefbaarheidsregisseur Harold van der Haar staat het komende half jaar iedere woensdagmiddag in Leveroy. Zijn directe collega Iris van de Ven start over een tijdje in Ospel. Ook zal de keet ingezet worden bij events, activiteiten en andere speciale gelegenheden. Na verloop van tijd bekijken we of we hem ook op andere locaties kunnen inzetten. Kijk op www.nederweert.nl/indebuurt voor exacte tijden en locaties.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie