Skip to content

Info-stand op 19 maart over beperken wateroverlast Lochtstraat

Redactie
14 maart 2022 | 12:16

Advertentie

Op zaterdag 19 maart geeft de gemeente Nederweert van 09.00 tot 14.00 uur uitleg over het plan om de wateroverlast in de Lochtstraat te beperken. Je bent van harte welkom.

Wateroverlast in Ospel

Overlast
Bij hevige regenbuien staat het water bijna aan de woningen van een deel van de Lochtstraat en is het verkeer gestremd. Het riool onder de Lochtstraat functioneert goed. Alleen bij extreme buien komt er in korte tijd zoveel water in het buizenstelsel dat water tijdelijk op straat blijft staan. Om het water tijdens de piekbuien op te kunnen vangen, willen ze daarom een ondergrondse waterbuffer aanleggen. Zeg maar een grote ondergrondse tank als tijdelijke opslag. De aanleg van de buffer is gepland in de Meester Schakenhof. Graag informeren ze de bewoners van de directe omgeving, maar ook overige belangstellenden.

Informatiestand
Op zaterdag 19 maart van 09.00 tot 14.00 uur staan ze op de parkeerplaats aan de Meester Schakenhof met de keet van ‘Samen in de wijk’. ”We laten dan de aanlegtekeningen zien, geven een toelichting op de plannen en kunnen vragen beantwoorden.

Aanbesteding
Het werk moet nog aanbesteed worden en dan zullen er nog materialen besteld moeten worden. De aannemer zal nog een planning maken van alle werkzaamheden en de bewoners tijdig informeren.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00
Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30

Advertentie