Skip to content

Sociaal Ontmoetings Café Weert gestart met nieuwe opzet

Redactie
25 maart 2022 | 8:00

Advertentie

Al sinds 2018 vindt er een maandelijkse ontmoetingsavond plaats in Buurthuis Fatima. De organisatie hiervan is in handen van inwoners uit Weert en omgeving. De avond is er voor inwoners tussen 25 en 45 die elkaar graag ontmoeten maar soms een beetje sociaal onhandig zijn.

Sociaal Ontmoetings Café Weert

Uitgaan van wat wel kan
Eind 2020 zijn we met Punt Welzijn in gesprek gegaan om te kijken of zij ons konden ondersteunen”, vertelt een van de werkgroep leden. “Met elkaar zijn we gaan kijken hoe we onszelf beter konden organiseren en hoe we meer gebruik konden maken van elkaars talenten. Hierdoor zijn niet alleen wij als werkgroep de kartrekker, maar levert iedereen zijn aandeel om er een leuke avond van te maken. Naast de maandelijkse avond gaan we er soms ook samen op uit. We kijken wie zin heeft om mee te gaan. Het is vrijblijvend om hieraan deel te nemen. We gaan regelmatig naar een café in Weert en we zijn in september ook samen gaan bowlen”.

Zin om mee te doen? Je bent van harte welkom!
Iedere tweede donderdag van de maand van 19:30 tot 21:30 uur is het sociaal ontmoetingscafé open. De volgende inloopavond is op donderdag 14 april. Ben je tussen de 25 en 45 en heb je zin om in een gezellige sfeer in contact te komen met anderen, loop dan eens binnen. Locatie: Buurthuis Fatima, Nieuwsstraat 11 te Weert, tijdens de avond gebruiken we de ingang aan de Wilhelminastraat. Heb je vragen, stuur een email via  ontmoetingscafe@outlook.com of bekijk onze facebookpagina voor meer en actuele informatie. We zijn te vinden via Ontmoetingscafé-Weert. Vanaf september wordt een kleine deelnemersbijdrage gevraagd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie