Skip to content

Kindervakantieweek is weer terug!

Redactie
11 april 2022 | 14:59

Advertentie

De organisatie van KinderVakantieWerk Nederweert is momenteel weer druk bezig met het opzetten van een geweldig programma voor de Kindervakantieweek. Na twee jaar afwezig te zijn geweest, iedereen weet nog wel waarom, willen ze weer volop van start. Het belooft dan ook een spectaculaire week te worden.

KVW Nederweert

In verband met de kermis in Nederweert is de week niet tijdens de laatste week van de schoolvakantie maar een week eerder; van 22 tot en met 26 augustus. Papa’s en mama’s houd deze week dus alvast in de gaten met het plannen van je vakantie. Er wordt de mogelijkheid geboden om de kinderen in te schrijven op de volgende data:

  • 8 juni in Basisschool De Schrank te Ospel
  • 15 juni in Basisschool Budschop
  • 22 juni in De Pinnenhof.

Het inschrijven is iedere keer van 12.15 tot 13.30 uur en je kunt op iedere plek terecht, je hoeft dus niet te wachten tot we bij jou in de buurt zijn. Na deze laatste datum kunnen ze helaas geen kinderen meer inschrijven omdat ze direct daarna alle activiteiten definitief maken en het aantal deelnemers aan de diverse partijen doorgeven. Heb je zelf als ouder niet de mogelijkheid om op een van deze datums je kind in te schrijven dan is er wellicht een opa of oma of ouder van een vriendje of vriendinnetje die dit voor jou kan verzorgen.

Denk je nu; wat een leuke week en zou je hier graag een handje uit willen steken, zij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die hen tijdens deze week willen helpen. Kijk eens op de website www.kvwnederweert.nl , je kunt hier het contactformulier invullen om je aan te melden. Ze nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bent van harte welkom!

Ook de gezellige avondwandelvierdaagse zal dit jaar weer gehouden worden van 23 tot en met 26 aug. Voor startlocaties, starttijden e.d. zie de website www.kvwnederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie