Skip to content

Kinjer OLS 2022 wordt het grootste kinderfeest van het jaar!

Redactie
20 april 2022 | 10:00

Advertentie

Op dinsdag 28 juni aanstaande vindt in Meijel het Kinjer-OLS plaats. “Een dag die je niet mag missen, want de kinderen gaan je raken”, aldus Roy Simons, voorzitter van het Kinjer-OLS. “Ik roep dan ook  alle ouders en opa’s en oma’s op om er op dinsdag 28 juni bij te zijn. Zet de 28e in je agenda en pak een vrije dag op”.

1.000 kinderen

Tijdens het Kinjer-OLS nemen 17 basisscholen deel en zullen 1.000 kinderen als deelnemer, toeschouwer of vrijwilliger actief zijn. Na de opening op het OLS terrein, trekt de kinderoptocht door het centrum van Meijel, zijn er ’s middags schietwedstrijden, is er een tentfeest en kunnen de kinderen zich amuseren in het kinderdorp.

Basisschool Den Doelhof
Ook voor de leerlingen van basisschool Den Doelhof wordt dit een zeer bijzondere schooldag! De leerlingen van unit 7 nemen deel aan het Kinjer OLS, de leerlingen van unit 8 worden ingezet als vrijwilliger en diverse kinderen zullen zingen, dansen en muziek maken. Zo zullen de kinderen van Mekiko het Limburgs Volkslied ten gehore brengen tijdens de opening.

Optocht
De optocht trekt vanaf 10.30 uur door het dorp (Heldensedijk – Kerkstraat – Alexanderplein –  Kerkveld – Pastpaedje – De Paast). Er worden duizenden toeschouwers verwacht.

Tentfeest met Bjorn & Mieke
Na de schietwedstrijden ’s middags barst het tentfeest los met de DJ’s Jarno Schijven en Joep Melssen. De Meijelse jeugd zal enkele optredens verzorgen, alle kinderen dansen samen de OLS-dans en om 14.30 uur treden de LVK winnaars 2022 Bjorn en Mieke op. En natuurlijk zal ook Willum, mascotte van het Kinjer OLS, niet ontbreken.

Het wordt een fantastische dag die door 350 vrijwilligers in goede banen zal worden geleid. Kom genieten als toeschouwer of vrijwilliger van het grootste kinderfeest van het jaar!

Zie ook: https://ols2022.eu/kinjer-ols/

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie