Skip to content

Verenigingen uit Nederweert mogen zichzelf promoten tijdens de braderie

Redactie
4 mei 2022 | 10:48

Advertentie

Op 17 juni 2022 vindt er een gezellige braderie plaats in Nederweert. Ondernemers Vereniging Nederweert (OVN) nodigt alle verenigingen van Nederweert uit om zich te promoten tijdens het leuke event.

Braderie Nederweert

Verenigingen van Nederweert, wij bieden jullie een kans om jezelf te promoten!!!! En wel op Vrijdag 17 juni 2022 tijdens de Braderie van Nederweert van 12.00 tot 21.00 uur.

Heb je interesse in een kraampje (tegen kostprijs), of wil je alleen een plek zonder kraam stuur een mail voor 1 juni 2022 naar penningmeester@ovnederweert.nl

Een uitgelezen kans om als vereniging te laten zien wat je doet en een mooie manier om leden te werven. Samen met de ondernemers en de boeren van Nederweert gaan we er een mooie dag en avond van maken.

Advertentie

4 Reacties

  1. IDEE:
    Is misschien een idee voor de Gemeente zelf.
    TW: Nederweert Anders.
    Uiteindelijk komen ze nog vijf verenigingen tekort mbt. Erfgoed.
    Is misschien wel je juiste manier om problemen hieromtrent ECHT op te lossen.
    En tevens een manier om te voorkomen dat de Provincie de riempjes nog strakker aan gaat trekken. Toch?
    Wat deze kwestie betreft is het angstaanjagend stil in Nederweert.

  2. Ik wacht nog steeds op antwoorden van …….
    mbt de vijf ver of in ieder geval zeer gemiste verenigingen.
    Resterende tijd voor actie /reactie:
    ik schat deze in op ong. drie dagen.

  3. Op 1 juli loopt de teller af. Dan verstrijkt het ultimatum van de provincie en gaat het provinciebestuur strenge maatregelen nemen tegen het College van burgemeester en wethouders omdat ze hun zaken met betrekking tot het monumentendossier en de omgang met de vrijwilligers niet op orde wilden maken.
    De gemeente is al in maart onder toezicht geplaatst en alle vergunningen worden nu door Maastricht afgehandeld in plaats van door onze eigen Nederweerter ambtenaren en bestuurders. Dat lees je allemaal niet in de persberichten van de gemeente. En toen in de laatste raadsvergadering aan (nu nog) wethouder Stienen gevraagd werd hoe het stond met het fiksen van deze rotzooi, weigerde zij tot vier maal toe te antwoorden op vragen van raadsleden. Zo kun je je tijd wel uitzitten natuurlijk. Het wachtgeld lonkt aan de horizon.
    Het is beschamend dat het zover moest komen. Dit bestuur en de burgemeester voorop moet er voor waken dat onze mooie gemeente niet de ‘gekke henkie’ van de hele provincie worden gaat. Daar is het laatste nog niet over gezegd.

  4. Triest allemaal. Toch is dit niet meer dan een symptoom van iets heel anders en dat is de verkrampte en onbetrouwbare bestuurscultuur zoals die de afgelopen paar jaar is ontstaan. Het een zeggen en het ander doen. Het niet om kunnen gaan met mondigheid van burgers. Het verschuilen achter formaliteiten, regels en adviezen. Het zwijgen als spreken gewenst is. Het spreken als handelen beter is. Vrijwilligers van sport, natuur, heemkunde en buurten in de gordijnen jagen. Wel veel ‘walk en talk’ voor de bühne (ook al hoor je NA daar niet meer over. Die zijn zeker helemaal ‘uitgetalkt na de recente verkiezingsuitslag…). En dan die ‘ oppositie’ van CDA en VVD die na jaren op het pluche te hebben gezeten wel blaft maar het bijten verleerd is. Benieuwd welke personen straks de natte zak mag dragen als maandag de nieuwe wethouders genomineerd gaan worden. Ik zou maar een proeftijd bedingen als ik hen was.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie