Skip to content

Maak kennis met de vernieuwde Medicura Thuiszorgwinkel

Redactie
4 mei 2022 | 14:24

Advertentie

Op 12, 13 en 14 mei wordt de opening van de vernieuwde Medicura Zorgwinkel in Weert gevierd. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe, uitgebreide thuiszorgwinkel. Daarnaast kunt u kennis maken met het nieuwe, zeer complete assortiment aan medische hulpmiddelen.

Medicura zorgwinkel

Feestelijke opening
Tijdens het gehele openingsweekend wordt er gezorgd voor een passende feeststemming. Op vrijdag 13 mei om 12.15 uur wordt de winkel officieel geopend door wethouder Paul Sterk en Dick van Aggel, directeur Medicura. De adviseurs van de thuiszorgwinkel zullen u tijdens het gehele weekend, met een hapje en een drankje, hartelijk ontvangen. Ze kijken ontzettend uit naar de opening. ‘We vertellen u graag meer over de vernieuwde winkel en het gloednieuwe assortiment’, zegt Krissy van Hout, teamleidster Zorgwinkels. ‘Om de opening samen met u te vieren ontvangt u in het openingsweekend een presentje. Daarnaast kunt u met een loterij kans maken op mooie prijzen!’.

Vernieuwde winkel
De Medicura Zorgwinkel in Weert is de afgelopen periode verbouwd. Het naastgelegen winkelpand is bij de huidige zorgwinkel betrokken, waardoor de winkel met ruim 200m2 is uitgebreid. Hierdoor is er voldoende ruimte voor het zeer uitgebreide assortiment medische hulpmiddelen.

Gloednieuw assortiment
Het assortiment van Medicura is, net zoals de winkel, vernieuwd en uitgebreid. Samen met het bestaande uitleen-, verhuur- en verkoopassortiment sluit het nieuwe assortiment aan op ieders behoefte, van braces en bandages tot luxe zorgbedden en innovatieve rolstoelen.

Openingstijden
De Medicura Zorgwinkel, gelegen aan de Maaspoort 64 in Weert, is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie