Skip to content

The Oaken Towels in voorprogramma Nick en Simon

Redactie
11 juni 2013 | 16:58

Advertentie

The Oaken Towels in voorprogramma Nick en Simon!De Jonge Weerter Swingband The Oaken Towels gaan optreden in het voorprogramma van een benefietconcert van Nick en Simon.

Nick en Simon zijn actief als ambassadeurs van stichting Edukans. Deze stichting zet zich in voor beter onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden. Het optreden vindt maandagavond 17 juni plaats bij Holland evenementen groep in Zoelen, in de buurt van Den Bosch.

The Oaken Towels bestaan uit jonge, talentvolle Weerter muzikanten, de band is opgericht in november 2012. De band wordt gevormd door een strak combo en een enthousiaste zanger aangevuld met swingende blazers. The Oaken Towels spelen bekende en minder bekende pop, blues, swing en soul nummers zoals nummers van Michal Bublé, Joe Cocker en The Blues Brothers. Ondanks hun korte bestaan zijn The Oaken Towels al meerdere malen te beluisteren geweest; grote networkborrel, finale Battle Talents op de Grote Markt, diverse feestjes, Café Wups Pub (uitgezonden op WeertFM) en Philips van Horne muziekgala in het Munttheater. Daarnaast zijn The Oaken Towels de trotse winnaars van de 25ste editie van Van Horne Pop geworden!

Binnenkort zullen de vrolijke klanken van The Oaken Towels onder andere te horen zijn in café de Harmonie, openluchttheater de Lichtenberg en stadsschouwburg Sittard-Geleen.

Advertentie

1 Reactie

  1. Die 2 linkse jongens… Echt skir 😉


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22

Advertentie