Skip to content

Strijd om kampioenschap Tweede Divisie Handbal nadert ontknoping

Redactie
9 mei 2022 | 11:45

Advertentie

Zaterdagavond deden de dames van Meos goede zaken in de strijd om het kampioenschap in de Tweede Divisie. Uit in Venlo werd er gewonnen met 22-28 van Handbal Venlo, de nummer 3 van de ranglijst. Meos staat met nog 1 wedstrijd te gaan twee punten los van de nummer 2.

Tweede Divisie Handba

Het komend weekend is het erop of eronder voor de dames van Meos. Aanstaande dinsdag 10 mei zou er een doordeweekse inhaalwedstrijd gespeeld moeten worden tegen Ventura uit Schiedam. Deze wedstrijd is afgezegd door Ventura vanwege blessures. Daardoor wint Meos met 10-0. Mocht de nummer 2 dinsdag verliezen, dan is Meos dinsdagavond al kampioen. Anders moet de strijd om de titel zondag beslecht worden. Dan spelen de dames om 14.00 uur thuis in de Bengele tegen V&L uit Geleen.

Supporters
De dames hopen dat de tribunes bomvol zitten met supporters en sponsoren en nodigen iedereen van harte uit erbij aanwezig te zijn. Promotie naar de Eerste Divisie zou een primeur voor het Nederweertse en Ospelse handbal zijn.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Dansen-senioren
Alternatieve lokatie
30 september 2024 | 12:00
Kunstcentrum Weert 40 jaar 4
Alles wordt teruggebracht tot uitersten
30 september 2024 | 11:00
2024_09_30 Kermis Weert zondag mis en draaien-34
Bekijk hier de foto’s van zondag
30 september 2024 | 9:42

Advertentie