Skip to content

Kermis Weert weer als vanouds op zeven pleinen

Redactie
10 mei 2022 | 13:30

Advertentie


De voorbereiding voor de kermissen in de gemeente Weert is gestart. De eerste kermis vindt plaats van 11 tot en met 13 juni in Tungelroy. In september vinden de kermissen in Stramproy, Swartbroek en Weert plaats. In overleg met de dorpsraad is besloten om de kermis in Altweerterheide dit jaar niet door te laten gaan.

Voorbereiding in volle gang

Kermis Altweerterheide
In Altweerterheide was het moeilijk om een volwaardige kermis met verschillende attracties te organiseren. In overleg met de dorpsraad is daarom besloten de kermis dit jaar niet door te laten gaan. De gemeente Weert gaat met de dorpsraad in overleg over de toekomstige invulling van de kermis in Altweerterheide.

Kermissen Stramproy en Swartbroek
De kermis in Stramproy vindt in het 2de weekend van september (van 10 tot en met 13 september) plaats. De week daarna staan van 17 tot en met 19 september verschillende attracties in Swartbroek.

Kermis Weert
Het kermisseizoen wordt afgesloten met de kermis in Weert van vrijdag 23 september tot en met woensdag 28 september. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. De bedoeling is om de kermis weer als vanouds te organiseren op de 7 pleinen (Bassin, Kasteelplein, Markt, Nieuwe Markt, gedeelte Wilhelminasingel, Stationsplein en de Dries) in het centrum van Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22

Advertentie