Skip to content

Eindse boys wil veterinnenteam opstarten

Redactie
18 mei 2022 | 16:00

Advertentie

Ben je 30 jaar of ouder en wil je nog lekker voetballen, dan zoeken we jou om een veterinnenteam op te starten. Gezelligheid staat voorop en ervaring heb je niet nodig, voor deze groep is de derde helft net zo belangrijk dan de andere twee. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, dus wat let je om aan te sluiten. Meld je aan en zorg zo dat we alle takken van het vrouwenvoetbal bij Eindse Boys bezet hebben, de jeugd, senioren en veterinnen.

Veterinnenteam

De bedoeling is dat er circa 10 keer per jaar op vrijdagavond 7 x 7 toernooitjes worden gespeeld tegen teams uit de omgeving. Bij voldoende belangstelling kan gekeken worden naar een tijd om samen te trainen, zodat je lekker fit blijft. Heb je nog geen ervaring, dan kom je met voetbalschoenen, scheenbeschermers en goede zin al een heel eind. Lukt het voetballen niet, maar hou je wel van gezelligheid en kun je goed organiseren, we zoeken ook nog leiders.

Meld je aan via: www.eindseboys.nl.

Vragen
Bij vragen mail/bel Kelsey Stals voetbalzakendames@eindseboys.nl of 06-50814821. Geen 30+ maar wel interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie