Skip to content

Vriendschapstreffen bij Eindse Boys

Redactie
28 mei 2022 | 9:00

Advertentie

Op zaterdag 4 juni staat Eindse Boys stil bij het feit dat de vereniging al 40 jaar een zeer vriendschappelijke band heeft met TUS Ahrbach uit Ruppach-Goldhausen. In die 40 jaar heeft de vriendschap tussen Eindse Boys en TUS Ahrbach een zeer solide basis, met uitwisselingen op alle niveaus van de verenigingen. Daarom staat Sportpark op de Hooven deze Pinksterzaterdag helemaal in het teken van dit unieke jubileum.

De Alleskunner van Eindse Boys
Om 13.00 uur start het spelprogramma “De Alleskunner van Eindse Boys” waarvoor leden van de vereniging zich op hebben kunnen geven. De bezoekers kunnen komen genieten van alle leuke onderdelen van dit spel en meebeleven wie uiteindelijk als laatste overblijft en de winnaar wordt.

Onthulling Vriendschapsbord
Om 16.00 uur zal burgemeester Op de Laak bij gelegenheid van de 40 jarige vriendschap een gedenkbord onthullen. Beide verenigingen hadden de behoefte een aandenken aan dit jubileum te presenteren, om zo de jarenlange vriendschap zichtbaar te maken. De intentie van Eindse Boys is om ieder jeugdlid minimaal een keer in de periode dat hij of zij bij de jeugd speelt te laten genieten van een weekendje met TUS Ahrbach. Hieruit zijn al meerdere vriendschappen voor het leven ontstaan.

JO19 toernooi
Om 16.30 uur start een JO19 toernooi met deelname van TUS Ahrbach, Merefeldia, Leveroy, Veritas en Eindse Boys. In een halve competitie gaan de teams een vriendschappelijke strijd aan om te kijken wie uiteindelijk bovenaan gaat eindigen. Na dit toernooi zijn alle deelnemers uitgenodigd voor de gezellige ”New Kids Party” in de kantine van Eindse Boys.

New Kids Party
Om 21.00 uur geeft DJ DJIVO het startsein voor een super gezellige “New Kids Party”. De kantine is in New Kids sfeer aangekleed en leiders en vrijwilligers willen de jeugd een onvergetelijke avond bezorgen. Ga op zoek naar een passende New Kids outfit en zorg daarmee voor een passende sfeer. Voor deze avond zijn 200 kaartjes voor de vrije verkoop beschikbaar. Kaartjes zijn te koop in de kantine van Eindse Boys of te bestellen via rs@upcmail.nl (vermeld wel je naam en telefoonnummer).

Frietwagen en gezellige buitenbar
De buitenbar en de kantine zijn vanaf 13.00 uur geopend en vanaf 16.30 uur tot sluitingstijd is er een frietwagen aanwezig. Alle ingrediënten om er een super gezellige dag van te maken en op een waardige manier samen met de Duitse gasten dit jubileum te vieren.

Interland
Op zondag 5 juni om 13.00 uur spelen de JO19 teams van Eindse Boys en TUS Ahrbach de gebruikelijke interland. Na afloop wordt de dag afgesloten met een gezellige nazit in de kantine. Uiteraard zijn langstellenden van harte welkom bij de wedstrijd en de nazit in de kantine.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie