Skip to content

Schapen scheren met muziek van de Coconblazers op Eynderhoof

23 mei 2022 | 8:00

Op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei maken de Coconblazers na ruim twee jaren afwezigheid weer muziek op Eynderhoof aan de Milderspaat 1 Nederweert Eind. Een museum waar het altijd goed toeven is, en met regelmaat een speciaal thema aan de orde komt.

Schapen scheren bij Eynderhoof

Op deze dag kun je zien hoe de schapen geschoren worden en de wol wordt bewerkt. Maar natuurlijk is er meer te zien. De smid is aan het werk en de zagerij van maantje is weer in vol bedrijf en verder is er weer volop muziek. Bohmische en andere klanken van de Coconblazers. De muzikanten staan garant voor een goed stuk blaasmuziek afgewisseld met enkele zangnummers van Johan en Tineke. Geniet op het terras van de zelfgebakken lekkernijen met een kopje koffie of een goed glas bier. Bezoek de oude ambachten in vol bedrijf en aanschouw de gezellige drukte.

Vakmanschap is meesterschap; dat geldt voor de vrijwilligers en ambachtslieden van Eynderhoof, maar ook voor de muzikanten van de Coconblazers. De blaaskapel speelt er van 13.30 tot ca 16.30 uur en brengt leuke goed in het gehoor liggende muziek waarvan je zeker enkele stukjes zult herkennen uit vroeger tijd. Mocht het buiten te fris zijn dan spelen xe in het nieuwe onderkomen de Gaffel.

Coconblazers
Het volgende optreden van de Coconblazers is op donderdagavond 14 juli op de Markt te Weert. Op 14 augustus zijn we weer present tijdens de jaarlijkse kermis op Eynderhoof
De meer dan 25 jarige kapel bestaande kapel is weer volop in actie En hoewel de zomer maanden weer aardig vol lopen zijn nieuwe boekingen nog altijd welkom.

De coconblazers goed voor een ambachtelijk stuk muziek bij het scheren der schapen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie